USR PLUS l-a învins pe Pandele. Tribunalul a validat candidaturile Alianţei în Voluntari

Încercarea abuzivă și nefondată a interpușilor domnului Pandele de la Voluntari de a invalida candidaturile USR PLUS la alegerile locale din 27 septembrie din orașul Voluntari a eșuat lamentabil.

Alianța USR PLUS a contestat hotărârea aberantă a Biroului Electoral de Circumscripție din orașul Voluntari, birou din care fac parte persoane care au strânse legături cu familia Pandele și care obțin diverse beneficii de pe urma acestei relații.

Contestația a fost respinsă inițial, dar prin eforturile avocaților noștri, Oana Cambera și Brașovschi Dumitru, și ei candidați USR PLUS la Consiliul Județean Ilfov, am depus apel la Tribunalul Ilfov și am primit răspunsul firesc într-o țară care respectă democrația și dreptul de a fi ales.

Tribunalul a admis candidatura domnului Rolea Bogdan pentru funcția de Primar al orașului Voluntari și lista de candidați pentru funcția de consilieri locali în Consiliul Local Voluntari, depusă de Alianța USR PLUS.

Soluția dată de Tribunal vine să confirme faptul că tot acest demers a fost o încercare disperată a interpușilor domnului Pandele de a împiedica candidatura și implicit intrarea în administrația locală Voluntari a candidaților USR PLUS, printre care se află urbaniști, economiști, ingineri software, experți contabili, profesioniști în domeniile lor, pentru că știu că, odată intrați în consiliul local, acești oameni vor face tot posibilul să scoată la lumină tot ceea ce a fost bine ascuns timp de două decenii.

Înțelegem panica pe care o resimt toți oamenii, care sunt conectați puternic la rețelele de interese locale din Voluntari.

Candidații USR PLUS reprezintă pentru ei riscul să dispară de pe scena politică acei oameni în care s-au investit mulți bani pentru a le favoriza demersurile personale, în defavoarea interesului public. Utilizarea intimidării este singurul mecanism pe care acești oameni îl cunosc, disperați să își mențină rețeaua de relații.

Îi transmitem pe această cale contracandidatului nostru, domnul Pandele, că suntem aici pentru a face lumină în administrația locală Voluntari, să oprim scurgerile de bani către buzunarele „prietenilor” dumnealui și pentru a o transforma în partener al cetățenilor, care îi reprezentă cu integritate, deschidere, transparență și profesionalism. Prioritatea noastră numărul 1 sunt cetățenii Voluntariului, pentru că noi suntem dintre ei.

Alte stiri

Senatul aprobă în unanimitate inițiativa USR care deschide copiilor curțile școlilor pentru sport în afara orelor de program
Senatul a adoptat cu unanimitate de voturi inițiativa legislativă a deputaților USR Tudor Pop și ...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă prin care Poliția de Frontieră să poată verifica în timp real cazierul judiciar în ROCRIS
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă prin care ​Poliția de Frontieră Ro...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru asigurarea accesului la propriul cazier juridic
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care vizează asigurarea accesului ...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru accesul neîngrădit al șoferilor la propriul cazier rutier
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus azi o inițiativă legislativă care să permită accesul poseso...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru reducerea birocrației pentru arhivari
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care simplifică procedurile de aut...
Vezi mai mult
Facturile la căldură nu trebuie să fie încărcate pe nedrept! Există interes pentru investiții private în căldura din Bucureşti
Parlamentarii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui au organizat o dezbatere la Parlament cu lideri...
Vezi mai mult
Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu critică administrația Boc: Întârzieri, rezilieri de contracte și pierderi de fonduri europene
Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, și Vlad Voiculescu, președintele USR București, au ...
Vezi mai mult
Proiect de lege USR privind transparența utilizării bazelor sportive publice
Deputatul USR Brian Cristian a depus un proiect de modificare a Legii Educației fizice și sportul...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR pentru digitalizarea serviciilor consulare
Parlamentarii USR de Diaspora, senatorul Radu Mihail și deputatul Iulian Lorincz, au depus o iniț...
Vezi mai mult
Coaliția PSD-PNL-UDMR respinge inițiativele USR din domeniul educației pe care, apoi, le copiază în hotărâri de guvern
Coaliția PSD-PNL-UDMR a respins mai multe inițiative legislative depuse de USR și care ar fi cond...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR care elimină unele inechități din sistemul de pensii pentru cei care au lucrat în condiții grele de muncă
Mai mulți parlamentari USR au depus o inițiativă legislativă care repară unele inechități între p...
Vezi mai mult