usr_plus_jilava_marius_rus

Alianța USR PLUS Jilava a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Marius Rus este candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al Jilavei. Candidatura a fost prezentată duminică, 2 august, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și Dan Barna, președintele USR.

„Alianta USR PLUS este în fața alegerilor locale, propune candidați și pasul următor este să fim prezenți în consiliile locale și județene. Marius Rus și-a asumat candidatura la Primăria comunei Jilava, lucru pentru care îl felicit. Este unul dintre oamenii competenți, cu carieră reală, care înțelege că politica înseamnă să te implici. Există speranță. Este o șansă reală pentru Jilava să facă un pas mai departe pentru a deveni o comună modernă. Este o comună apropiată de București, lucru care o face să aibă resurse și oportunități dar pentru ca acestea să devină realități trebuie ca edilii, oamenii care ajung în consiliile locale, să fie persoane care au experiență și elan, Marius Rus este un astfel de candidat”, a declarat Dan Barna, președintele USR.

Marius Rus, fizician de profesie, dar cu o experiență de peste 20 de ani în infrastructură și comunicații IT, candidează la primăria comunei pentru a aduce eficiență și profesionalism în administrația pe care vrea să o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene. 

„Jilava are nevoie de un primar care să identifice problemele cetățenilor și să ofere soluții rapide eficiente și profesioniste, rapide însemnând în câteva săptămâni sau luni, nu la următoarea campanie electorală. Noi în Jilava ne-am săturat să ne plângem de ani buni de aceleași lucruri, de rețele de canalizare nefuncționale, drumuri proaste și pline de gropi. Putem termina discuția, și o vom face, prin accesarea fondurilor europene. Apoi vom trece la capitolul următor, vom crește calitatea învățământului din școlile și grădinițele din comună, vom construi un after-school modern, ca toți copiii să rămână aici și să nu mai plece la școlile din București. Pentru piste de biciclete, ori pentru a investi în fiecare stradă din comună. Pentru asta candidez, să aduc eficiență și profesionalism și mai ales să lucrez doar pentru cetățeni în Jilava”, a declarat Marius Rus, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Jilava.

 

Candidații Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Jilava sunt Marius Rus, Sorina Olteanu, Florin Gheorghe, George Ionescu, Alin Rosu, Iulia Țipa, Daniela Popovici.

Alte stiri

„Aleg Noul București”, evenimentul USR PLUS de încheiere a campaniei electorale

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, alături de candidații Alianței USR P...

Vezi mai mult
BEM dă câștig de cauză USR PLUS: Gabriela Firea și-a făcut publicitate mascată pe banii Primăriei București în plină campanie

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale a Municipiului București (BEM)  Vezi mai mult


Dan Barna și Dacian Cioloș prezintă cele trei angajamente pentru primele 100 de zile de mandat ale aleșilor locali USR PLUS

Copreședinții Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au prezentat, vineri, în cadrul u...

Vezi mai mult
Vicepreședintele USR Cristina Prună, scrisoare către bucureșteni

Înaintea alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, Cristina Prună, vicepreședinte USR și d...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea în cazul Constanda

Alianța USR PLUS București a depus plângere penală împotriva Gabrielei Firea pentru abuz în se...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS și PNL își prezintă candidații la Primăria și Consiliul Județean Galați

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au susținut, miercuri, la Galați, o confer...

Vezi mai mult
Dacian Cioloș susține Renașterea Constanței

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș s-a aflat marți la Constanța, pentru a-i susține pe cand...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!