Teodora Munteanu

Pentru Primăria Suceava

Teodora Munteanu s-a născut, a crescut și muncește în Suceava. Este inginer în industria alimentară, are o bogată experiență în coordonarea oamenilor și a resurselor. A urmat cursuri postuniversitare la Universitatea Suceava, a predat la Colegiul de Industrie Alimentară și este auditor în domeniul calității.

Candidează la Primăria Municipiului Suceava nu pentru funcția în sine, ci pentru că vrea să redea orașul sucevenilor. Spune că a intrat în politică după ce s-a săturat de modul defectuos în care este condusă administrația locală. Teodora Munteanu crede că dezinteresul, superficialitatea, lipsa de viziune pe termen lung și cheltuirea nesăbuită a banului public au frânat dezvoltarea armonioasă a orașului Suceava.

„Primăria Suceava trebuie să se întoarcă la oameni și la nevoile lor reale. Un oraș se dezvoltă sănătos doar dacă edilii nu au cercuri de interese meschine în jurul lor și ascultă vocea cetățenilor pe care îi reprezintă. Împreună cu echipa de consilieri USR PLUS ne vom strădui din răsputeri să refacem climatul de încredere și colaborare cetățean-instituție publică, fără de care nu putem construi durabil”, spune Teodora Munteanu.

Printre obiectivele Teodorei Munteanu și a Alianței USR PLUS în Suceava se numără:

1.Asigurarea accesului la educaţie şi la servicii medicale la standarde înalte de calitate

  1. Asigurarea unui mediu de afaceri prietenos pentru atragerea investitorilor care  creaza locuri de muncă bine plătite
  2. Protejarea şi conservarea patrimoniului şi a mediului înconjurător
  3. Digitalizarea și inovarea administrației locale

„Mergem la primărie să păstrăm ceea ce este bun și să impunem respectarea legilor. Împreună cu cetăţenii vom reuşi! Suceava este a ta!” este promisiunea Teodorei.

Urmărește-o și pe Facebook, pentru a fi la curent cu activitatea ei.