Stelian Ion

Pentru Primăria Constanța

Stelian Ion s-a născut la Constanța în 1977. Este căsătorit și are o fetiță. A urmat cursurile Școlii Generale nr. 29. Deși se părea că are o înclinație mai mare spre profilul umanist, s-a înscris la Liceul Teoretic Ovidiu, la Matematică-Fizică. Atras de domeniul juridic, a susținut și a promovat examenul de admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. 

După absolvirea facultății, s-a întors în orașul natal, unde, în urma unui examen a fost admis în barou. Din anul 2002 practică cu plăcere profesia de avocat. În 2016 a devenit deputat de Constanța pe listele Uniunii Salvați România.

De când este parlamentar, Stelian Ion a avut peste o sută de luări de cuvânt în plen și a inițiat aproape 90 de proiecte de lege. Pe lângă acestea, s-a remarcat și prin activitatea din comisiile juridice, angajat în dispute de uzură cu personaje ca Nicolicea sau Iordache. Dacă PSD-ul nu a putut să-și ducă la capăt planul de aservire a justiției, i se datorează în bună măsură și lui Stelian Ion.

„Mi-e drag orașul și îmi zic mereu așa cum le zic și oamenilor: Constanța este a noastră, nu a celor care de ani buni o spoliază”, spune Stelian Ion. 

Urmărește-l pe Stelian pe www.facebook.com/Stelian.Ion.pentru.Constanta/.