Răzvan Enescu

Pentru Primăria Ploiești

Arhitect, antreprenor, ploieștean, om nou în politică: este portretul candidatului Alianței USR PLUS la Primăria Municipiului Ploiești, Răzvan Enescu.

„Sunt un ploieștean cu normă întreagă. Tatăl meu este la a patra generație de ploieșteni. Iubesc acest oraș de care mă leagă multe fire nevăzute, care m-au adus mereu înapoi, oriunde m-ar fi dus viața”.

Răzvan Enescu este absolvent al Universității de Arhitectură „Ion Mincu”, din București, unde a urmat și un master de Dezvoltare durabilă. Ca arhitect, a realizat peste 200 de proiecte în România, Belgia și Olanda, iar din anul 2011 a hotărât să intre și în zona antreprenorială.

Răzvan este, de asemenea, auditor energetic și a realizat analiza energetică pentru cele trei spitale regionale din România: Iași, Craiova, Cluj-Napoca. A
fost unul dintre cei care au pus umărul la realizarea acelui studiu de fezabilitate.

Din anul 2014, a început o carieră în managementul de proiect și în investiții publice și fonduri structurale, fonduri europene. Consideră această experiență foarte relevantă pentru ceea ce își dorește pentru Ploiești. Între 2013 și 2018 a avut ocazia să dezvolte proiecte de arhitectură în Belgia și Olanda.

Dar dincolo de toate acestea, Răzvan Enescu este un om nou în politică. Candidează la Primăria Ploiești deoarece crede cu tărie că Ploieștiul are nevoie de un arhitect.

Urmărește-l pe Răzvan și pe Facebook.