Raul Apostoiu

Pentru Primăria Sibiu

Raul este absolvent al Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” Sibiu, cu o bogată experiență antreprenorială. 55 de ani, sibian, muncește, trăiește, își crește copiii în acest oraș de care este legat definitiv si iremediabil. Absolvent al ULBS, a crescut profesional tot în Sibiu, la începutul carierei ca angajat, de 20 ani conducând propria firma ce activează în domeniul automatizării. 

Compania înființată de Raul este una dintre primele firme românești promotoare a tinerilor absolvenți în domeniul IT. Având expertiză pe domeniile dezvoltare software, sisteme de identificare și securitate fizică, compania are în prezent un portofoliu semnificativ de clienți naționali. 

Tată a doi băieți, Raul s-a alăturat PLUS în decembrie 2018 din dorința de a putea oferi copiilor săi șansa de a se dezvolta într-o societate sănătoasă. S-a remarcat în perioada de start-up a filialei Sibiu, printr-o activitate constantă și susținută, dovedind disponibilitate și angajare. Alegerea ca președinte al filialei PLUS Sibiu a venit ca o recunoaștere din partea colegilor a calităților sale de lider dar și de bun coechipier.

În urma înțelegerii faptului că la Primăria Sibiu este nevoie de o candidatură serioasă și care sa aibă girul colegilor săi, Raul a făcut pasul necesar în această direcție. Este pregătit să-și suflece mânecile la propriu și să ofere postului de primar valențele necesare: dedicare, efort, expertiza specialiștilor coechipieri, seriozitate, integritate.


Urmărește-l pe Raul pe Facebook.