radu-mihaiu

Radu Mihaiu

Pentru Primăria Sector 2

Radu Mihaiu are 43 de ani și conduce o firmă fondată în 2006 care dezvoltă aplicaţii digitale. Candidează la funcția de primar al Sectorului 2 București. Este convins că schimbarea poate veni doar prin puterea exemplului și și-a propus să fie schimbarea pe care vrea să o vadă în politica românească. Este un om de acțiune, un om interesat de măsuri concrete, un om care pune preț pe fapte, pe integritate și pe schimbarea pe care acestea o pot aduce.

A fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor în guvernul tehnocrat. Din 2017, a contribuit la fundamentarea poziţiilor USR în Parlament la legile cu componente de digitalizare şi debirocratizare. A coordonat voluntarii şi analizele legislative ale Comisiei de Tăiat Hârtii 2, punând pe masa parlamentarilor USR proiecte de debirocratizare şi digitalizare.
A contribuit din prima zi la campania Fără Penali în Funcţii Publice, adunând peste 4.000 de semnături în cele șase luni.

Din septembrie 2018, este președintele filialei USR Sector 2.

„Pentru prea mult timp Primăria Sectorului 2 a fost scena șmenurilor, combinațiilor, șpăgilor și șpăgarilor. Pentru prea mult timp resursele sectorului au fost drenate spre interese private în loc să fie folosite în interesul cetățenilor. Pentru prea mult timp, Sectorul 2 a rămas sectorul cel mai murdar, cu cel mai puțin spațiu verde, cu cea mai mare poluare și cel mai aglomerat trafic. E timpul ca Sectorul 2 să fie un sector dintr-o capitală a Uniunii Europene a secolului 21. E timpul schimbării!“, spune Radu Mihaiu.

Formular semnături

Ajută-ne să strângem semnături.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!