Ne vaccinăm
și scăpăm.

Ne vaccinăm și ne întoarcem la viețile noastre.

Vaccinul este singura soluție pe care o avem pentru a scăpa de pandemie și pentru a ne putea întoarce la viețile noastre.
Marea Britanie și Israelul au început să deschidă cinematografele, pub-urile, ștrandurile datorită numărului mare de oameni care au ales să se imunizeze.

Ne vaccinăm
și petrecem timpul cu cei dragi.

E simplu să te vaccinezi.

Avem suficiente doze de vaccin pentru a se putea vaccina oricine dorește. Tot ce trebuie să faci e să te duci cu cartea de identitate la orice centru de vaccinare.
Pentru a afla care este cel mai apropiat centru de vaccinare, intri pe https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare.
Alegi centrul de vaccinare în funcție de distanță și de tipul de vaccin pe care îl vrei. Există și centre drive-thru, unde nici nu măcar nu trebuie să cobori din mașină.

Ne vaccinăm
și mergem la petreceri.

Vaccinurile ne protejează.

Toate vaccinurile disponibile în prezent în țara noastră (Pfizer/BionTech, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson) ne protejează complet de formele grave de COVID-19.

Ne vaccinăm
și ne întoarcem la viețile noastre.

Vaccinarea nu este nouă.

Vaccinurile sunt folosite ca soluție eficientă pentru a proteja oamenii împotriva bolilor infecțioase de 225 de ani.
Primul vaccin, împotriva variolei, a apărut în 1796, iar vaccinul antigripal este administrat în România de aproximativ 50 de ani.
Milioane de români l-au făcut până acum cel puțin o dată.

Ne vaccinăm
și scăpăm.

Vaccinurile anti-COVID sunt sigure.

În România, au fost folosite deja peste 6.500.000 de doze de vaccin anti-COVID, ceea ce înseamnă că peste 3.500.000 de români s-au vaccinat deja și foarte puțini au avut reacții secundare considerate grave.
Cele mai multe cazuri de reacții adverse sunt de tipul roșeață și puțină durere în zona înțepăturii, oboseală și uneori simptome asemănătoare unei răceli, care trec după două zile.
Sute de milioane de doze de vaccin au fost administrate până în prezent, iar datele arată că riscurile sunt foarte aproape de zero.

Pentru mai multe informații, intră pe
https://vaccinare-covid.gov.ro