Marius Irimia

Pentru Primăria Piatra-Neamț

Marius Irimia, candidatul USR PLUS pentru Primăria Piatra-Neamț, s-a născut în 1981. A copilărit la Borlești, acolo unde s-au născut și părinții săi. Locuiește în Piatra Neamț de peste 15 ani, este căsătorit, familist convins și tatăl unei fetițe de 8 ani, care poartă numele mamei sale, Maria.

După primul an al Facultății de Silvicultură, la Universitatea din Suceava, a obținut o viză și a plecat în Italia să muncească, cu gândul să facă bani de facultate. După 40 de zile, cât era valabilă viza, s-a întors cu bani puțini, multe bătături și promisiunea că o să-și clădească un viitor în țara sa.

În prezent este inginer silvic, iar din 2007 lucrează la Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, unde s-a specializat în protejarea mediului și a peisajului natural, promovarea turismului și realizarea hărților digitale. Pasiunea lui, cea de descoperitor de tezaure și artefacte foarte vechi cu ajutorul unui detector de metale, l-a făcut să îndrăgească și mai mult istoria și natura acestor locuri minunate.

Marius Irimia crede că orașul Piatra Neamț are nevoie de un suflu nou și consideră că primăria și-a uitat menirea, cea de a face viața mai bună pentru pietreni. Își dorește un oraș pentru oameni, cu educație de calitate, generos cu cei vârstnici, primitor pentru turiști și unde natura e respectată.

Fii la curent cu activitatea lui Marius, urmărindu-l pe Facebook.