Marcel Gheorghiță

Pentru Primăria Botoșani

Marcel Gheorghiță este candidatul USR PLUS pentru Primăria Botoșani. Are 41 de ani, este inginer, este căsătorit și are o fetiță de 12 ani. 

Marcel Gheorghiță își dorește o schimbare majoră pentru Botoșani. Vede cum alte orașe se dezvoltă foarte rapid, iar botoșănenii simt cum orașul lor natal rămâne în urmă. „Cu toții ne-am săturat de sărăcie, mizerie, trafic infernal, lipsa de respect față obiective emblematice ale orașului, lipsa de viziune în modernizarea și dezvoltarea municipiului Botoșani. Problemele actuale ale orașului le știm și sunt numeroase, dar vom găsi împreună soluții și vom rezolva marea lor majoritate. Vom avea mult de lucru dar nu vom da înapoi”, spune Marcel. 

Alături de colegii săi tineri, entuziaști, profesioniști, adunați în jurul acelorași principii, a definitivat un program în 7 puncte pentru municipiul Botoșani: 

  1. Administrare profesionistă, digitalizată, debirocratizată și vizionară;
  2. Bugetare transparentă și participativă;
  3. Dezvoltare strategică, oraș digitalizat, deschis antreprenorilor;
  4. Administrație pentru copii și viitorul lor;
  5. Calitatea vieții, Botosaniul verde;
  6. Infrastructură și transport public de calitate, performant și nepoluant;
  7. Redescoperirea identitității culturale a Botoșaniului.

 

Știe să sunt obiective îndrăznețe, dar nu imposibile, atâta timp cât vor pune oamenii potriviți, la locul potrivit. Alături de candidații USR PLUS la Consiliul Local Botoșani va da un restart orașului, schimbând clasa politică învechită din Botoșani. 


Fii la curent cu activitatea lui Marcel Gheorghiță urmărindu-l pe Facebook.