Lucian Viziteu

Pentru Primăria Bacău

Lucian are 35 de ani, este căsătorit și are doi copii. Inginer la bază, are și un doctorat în finanțe la Universitatea Pierre Mandes-France din Grenoble. După terminarea studiilor, Lucian a lucrat în mediul privat, acumulând experiență în consultanță financiară, statistică și informatică.

Fiindcă s-a săturat de modul în care a înțeles vechea clasă politică să-și datoria față de cetățeni, în 2016 a intrat în USR și a fost ales deputat de Bacău. Este cel mai activ parlamentar băcăuan, atât la numărul de inițiative legislative cât și la luările de poziții. În prezent, ocupă funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Lucian spune că a ales să candideze la Primăria Municipiului Bacău pentru că este convins de faptul că, alături de băcăuani, va construi un viitor acasă. Orașul are nevoie de un primar cu o nouă viziune și cu proiecte credibile și realizabile, după o perioadă de patru ani în care nu doar că a stagnat, ci a înregistrat regrese în toate domeniile.

Împreună cu băcăuanii și cu echipa sa, Lucian este convins că va face din Bacău un oraș prietenos cu cetățenii săi și un magnet pentru tinerii valoroși.

Activitatea, programul și proiectele pentru Bacău ale lui Lucian le puteți găsi aici: https://lucianstanciuviziteu.ro/ 

Îl puteți contacta pe pagina de Facebook