Lucian Săuleanu

Pentru Primăria Craiova

Lucian Sauleanu este întâi de toate avocat, cu carieră impresionantă în domeniul științelor juridice: este decanul Baroului Dolj, profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova si antreprenor, conducând una dintre cele mai cunoscute societăți de avocatură.

În calitate de specialist în drept comercial, a putut observa cu atenție viața economică a orașului și a văzut uriașul potențial neexploatat al Craiovei. 

Deși nu a ocupat nicio funcție publică, este un politician local cu experiență. Acesta a candidat independent la alegerile parțiale din 2017 pentru Primăria Craiova, clasându-se pe poziția a 3-a, la doar trei procente în spatele candidatului susținut de PNL.

De asemenea, a activat în mai multe ONG-uri, printre care amintim ARC (Acțiunea pentru Renașterea Craiovei), al cărei președinte este, și RO100, din care ulterior a intrat în PLUS.

A decis să intre în cursa electorală după ce a constatat că preocuparea pentru problemele locale lipsește cu desăvârșire din agenda politicienilor craioveni.

Lucian trăiește, muncește și predă în Craiova. Are suficientă energie, încredere și entuziasm cât să dea și altora. Crede într-o Craiovă orientată spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă. O Craiovă care nu mai pierde oportunități.

Urmărește-l pe https://luciansauleanu.ro și pe www.facebook.com/sauleanu/.