Iuliu Bocioagă

Pentru Primăria Slobozia

Iuliu-Ciprian Bocioagă declară că, înainte de a fi un „tânăr politician”, este soț și tată a doi copii minunați. S-a născut la data de 6 martie 1978 în Brăila. Ca absolvent al USAMV București, experiența sa profesională a gravitat în jurul domeniului agricol, atât pe partea de producție, cât și pe comerț. Dorința de perfecționare l-a făcut să-și dea doctoratul în 2010 și masterul în 2016. După terminarea studiilor universitare, viața lui a continuat în Slobozia, unde a ales să investească în toți acești ani, atât în plan profesional, cât și material și social. 

A decis să se implice mai mult în viața politică și socială din Slobozia deoarece crede că doar implicându-te poți realiza cu adevărat ceva. Primul pas a fost România 100, urmând ca apoi să devină membru PLUS. 

A participat activ în cele două campanii electorale, la dezvoltarea organizației PLUS Ialomița, iar din august 2019 este Secretar General al filialei PLUS Ialomița. 

Își dorește ca Slobozia să aibă o șansă la dezvoltare, la modernizare și la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. Pentru el, clasa politică „veche”, care a dominat timp de trei decenii, nu mai reprezintă o soluție credibilă și coerentă pentru Slobozia sau pentru România.

Fii la curent cu activitatea sa urmărindu-l pe Facebook.