Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Pitești, despre schimbarea orașului natal

Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Pitești, a prezentat duminică, 23 august, într-o conferință de presă, obiectivele în calitate de viitor primar al orașului său natal și perspectivele de schimbare.

Vlad Voiculescu, copreședinte USR PLUS București, a declarat, în deschiderea conferinței, că Ionuț Moșteanu la primăria Pitești este garanția că se va da startul unui nou mod de a face administrație publică: „Ionuț va câștiga alături de echipa USR PLUS și va arăta ce înseamnă schimbarea adevărată, va arăta asta de la Primărie până la Consiliul Județean. Mergeți cu încredere cu echipa Alianței USR PLUS. Este singura forță capabilă cu adevărat să schimbe clasa politică din România, să schimbe modul în care a funcționat administrația publică locală și centrală din România. Nu ajunge să scăpăm de PSD, trebuie să scăpăm de pesedism. Trebuie să schimbăm de un fel în care s-a făcut politică”.

La rândul său, Dan Barna, copreședinte USR PLUS, a subliniat că Ionuț Moșteanu are valorile și principiile morale necesare pentru a transforma cu adevărat Piteștiul într-un oraș european.

„Am spus încă de la formarea Alianței că vom aduce în consiliile locale și în primării o altă calitate umană. Exact o astfel de calitate umană în administrație o reprezintă Ionuț Moșteanu. Este un om alături de care am construit USR, a fost alături în toate bătăliile grele pe care USR le-a purtat împotriva pesedismului în Parlament. După atâta pesesdism care a sufocat orașul timp de 30 de ani, este momentul pentru oameni. Ionuț are valorile și principiile de care Piteștiul are nevoie pentru a deveni un oraș european. Ionuț Moșteanu este alternativa onestă, competentă, modernă de care orașul are nevoie acum”, a declarat Dan Barna.

Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Pitești, a vorbit despre importanța implicării în politică a fiecăruia dintre noi și a subliniat că după mai bine de 20 de ani de experiență în mediul privat, un an în guvernul tehnocrat și patru ani în Parlament vrea să-și dedice viața și energia piteștenilor.

„Țara nu se va schimba decât dacă noi o schimbăm. Vreau să fac din acest oraș un loc din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece, în care fiecare dintre noi să-și dorească să îmbătrânească și o să fac asta cu ajutorul echipei de consilieri USR PLUS. Orașele și comunele noastre au rămas în subdezvoltare pentru că au fost controlate de niște găști de partid care, după ce au câștigat alegerile, s-au baricadat în primării. Or, asta nu trebuie să se mai întâmple. Eu le voi reda, după 30 de ani, primăria piteștenilor.

 

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!