Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Pitești, despre schimbarea orașului natal

Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Pitești, a prezentat duminică, 23 august, într-o conferință de presă, obiectivele în calitate de viitor primar al orașului său natal și perspectivele de schimbare.

Vlad Voiculescu, copreședinte USR PLUS București, a declarat, în deschiderea conferinței, că Ionuț Moșteanu la primăria Pitești este garanția că se va da startul unui nou mod de a face administrație publică: „Ionuț va câștiga alături de echipa USR PLUS și va arăta ce înseamnă schimbarea adevărată, va arăta asta de la Primărie până la Consiliul Județean. Mergeți cu încredere cu echipa Alianței USR PLUS. Este singura forță capabilă cu adevărat să schimbe clasa politică din România, să schimbe modul în care a funcționat administrația publică locală și centrală din România. Nu ajunge să scăpăm de PSD, trebuie să scăpăm de pesedism. Trebuie să schimbăm de un fel în care s-a făcut politică”.

La rândul său, Dan Barna, copreședinte USR PLUS, a subliniat că Ionuț Moșteanu are valorile și principiile morale necesare pentru a transforma cu adevărat Piteștiul într-un oraș european.

„Am spus încă de la formarea Alianței că vom aduce în consiliile locale și în primării o altă calitate umană. Exact o astfel de calitate umană în administrație o reprezintă Ionuț Moșteanu. Este un om alături de care am construit USR, a fost alături în toate bătăliile grele pe care USR le-a purtat împotriva pesedismului în Parlament. După atâta pesesdism care a sufocat orașul timp de 30 de ani, este momentul pentru oameni. Ionuț are valorile și principiile de care Piteștiul are nevoie pentru a deveni un oraș european. Ionuț Moșteanu este alternativa onestă, competentă, modernă de care orașul are nevoie acum”, a declarat Dan Barna.

Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Pitești, a vorbit despre importanța implicării în politică a fiecăruia dintre noi și a subliniat că după mai bine de 20 de ani de experiență în mediul privat, un an în guvernul tehnocrat și patru ani în Parlament vrea să-și dedice viața și energia piteștenilor.

„Țara nu se va schimba decât dacă noi o schimbăm. Vreau să fac din acest oraș un loc din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece, în care fiecare dintre noi să-și dorească să îmbătrânească și o să fac asta cu ajutorul echipei de consilieri USR PLUS. Orașele și comunele noastre au rămas în subdezvoltare pentru că au fost controlate de niște găști de partid care, după ce au câștigat alegerile, s-au baricadat în primării. Or, asta nu trebuie să se mai întâmple. Eu le voi reda, după 30 de ani, primăria piteștenilor.

 

Alte stiri

Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru asigurarea accesului la propriul cazier juridic
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care vizează asigurarea accesului ...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru accesul neîngrădit al șoferilor la propriul cazier rutier
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus azi o inițiativă legislativă care să permită accesul poseso...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru reducerea birocrației pentru arhivari
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care simplifică procedurile de aut...
Vezi mai mult
Facturile la căldură nu trebuie să fie încărcate pe nedrept! Există interes pentru investiții private în căldura din Bucureşti
Parlamentarii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui au organizat o dezbatere la Parlament cu lideri...
Vezi mai mult
Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu critică administrația Boc: Întârzieri, rezilieri de contracte și pierderi de fonduri europene
Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, și Vlad Voiculescu, președintele USR București, au ...
Vezi mai mult
Proiect de lege USR privind transparența utilizării bazelor sportive publice
Deputatul USR Brian Cristian a depus un proiect de modificare a Legii Educației fizice și sportul...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR pentru digitalizarea serviciilor consulare
Parlamentarii USR de Diaspora, senatorul Radu Mihail și deputatul Iulian Lorincz, au depus o iniț...
Vezi mai mult
Coaliția PSD-PNL-UDMR respinge inițiativele USR din domeniul educației pe care, apoi, le copiază în hotărâri de guvern
Coaliția PSD-PNL-UDMR a respins mai multe inițiative legislative depuse de USR și care ar fi cond...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR care elimină unele inechități din sistemul de pensii pentru cei care au lucrat în condiții grele de muncă
Mai mulți parlamentari USR au depus o inițiativă legislativă care repară unele inechități între p...
Vezi mai mult
Coaliția sărăciei nu dorește ca românii să știe ce alimente pun pe masă și nici ca sistemul de sănătate să primească mai mulți bani
Senatorii PNL, PSD și UDMR au votat împotriva a două inițiative legislative ale deputatului USR d...
Vezi mai mult