Ionuț Moșteanu

Pentru Primăria Pitești

Ionuț Moșteanu este deputat USR de Argeș. A lucrat peste 20 de ani în mediul privat, a  învăţat procese de lucru şi focus pe obiective în companii multinaţionale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor şi a trecut la alte provocări.

Amestecul de indignare şi optimism de la sfârşitul lui 2015 l-au împins să pună umărul alături de echipa lui Dacian Cioloş. „Am fost privilegiat să lucrez cu cel mai bun şi mai onest premier pe care l-a avut România şi cred că cel mai bun lucru care i se poate întâmpla acestei ţări este ca el să-şi continue proiectele într-un nou mandat, unul solid, pe termen lung, cu susţinere politică”, spune Ionuț Moșteanu.

Experiența în administraţie a fost un roller coaster. A muncit mai mult decât oricând şi a realizat că se pot schimba lucrurile dacă aduci în sistem un cocktail corect de integritate, muncă şi reflexe corecte de business. 

De ce candidează la Primăria Pitești? Pentru că s-a născut în Ștefănești, a crescut și a învățat în Pitești până în 1992, când a plecat la facultate. Părinții și prietenii lui sunt în Pitești. Aparține acelor locuri și dintotdeauna  acolo a fost „acasă”. 

Urmărește-l pe www.facebook.com/imosteanu.public/.