guy_verhofstadt_va_fi_prezent_la_mitingul_alian_ei_2020_usr_plus_de_pe_24_mai_din_bucure_ti

Guy Verhofstadt va fi prezent la mitingul Alianței 2020 USR PLUS de pe 24 mai din București

Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, va fi prezent la mitingul Alianței 2020 USR PLUS care va avea loc vineri, 24 mai, din București.

Alianța 2020 USR PLUS va organiza cel de-al treilea miting electoral în Parcul Izvor, eveniment care va începe la ora 16:30 și se va termina la ora 22:00. Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile președinților celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și ale candidaților la europarlamentare.

“Campania noastră electorală a însemnat multă muncă. Am început cu strângerea semnăturilor, pe bune, și am primit încrederea a peste 500.000 dintre români. Apoi a urmat caravana victoriei prin toată țara, candidații noștri, membrii filialelor celor două partide și mulți voluntari au străbătut România de la nord la sud și de la est la vest, în toate marile orașe dar și satele îndepărtate. Acum tragem linie și organizăm ultimul miting electoral în București. Îi așteptăm pe bucureșteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot.”, transmite președintele USR Dan Barna, co-președintele Alianței 2020 USR PLUS.

Mitingul Alianței 2020 USR PLUS va fi diferit față de mitingurile clasice ale vechilor partide politice, cei prezenți vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidații Alianței.

“Încheiem împreună o campanie grea, onestă și intensă, în care am stat în fiecare zi în stradă, la metrou, în parcuri, la dezbateri sau la conferințe. Mitingul de vineri e ultima șansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulți cei care vrem o schimbare adevărată.

Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiți, care își iubesc țara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoția din politica românească. Haideți să le arătăm că nu sunt singuri și că România mai are o speranță. Pe 24 mai ne strângem toți cei care nu ne-am pierdut speranța.”, conchide președintele PLUS Dacian Cioloș, co-președintele Alianței 2020 USR PLUS.

Alte stiri

Cristian Ghinea, scrisoare deschisă către Raluca Turcan: Ați făcut din programul de testare anti-cancer o loterie sinistră
Cristian Ghinea, europarlamentarul Alianție USR PLUS, i-a transmis o scrisoare deschisă vicepr...
Vezi mai mult
Liderii Alianței USR PLUS, întâlnire cu premierul Ludovic Orban
Liderii Alianței USR PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, s-au în...
Vezi mai mult
Prioritățile USR PLUS se regăsesc în bugetul Uniunii Europene din 2020
Parlamentul European a votat în favoarea proiectului de buget pentru 2020, în forma negociată ...
Vezi mai mult
Delegația Alianței USR PLUS a votat pentru noua Comisie Europeană
Noua Comisie Europeană, condusă de Ursula Von Der Leyen, a fost votată de toți cei opt europar...
Vezi mai mult
Delegația USR PLUS în Parlamentul European susține lupta împotriva violenței domestice
Delegația USR PLUS în Parlamentul European susține lupta împotriva violenței domestice și va v...
Vezi mai mult
Alianța USR PLUS îl susține pe Klaus Iohannis în turul 2
Alianța USR PLUS îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi s...
Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!