Gabriel Pleșa

Pentru Primăria Alba-Iulia

Născut și crescut în Alba Iulia, Gabriel Pleșa, candidatul USR PLUS pentru Primăria Municipiului Alba Iulia, cunoaște foarte bine problemele fiecărei comunități și, alături de colegii din USR PLUS, a construit cel mai bun proiect pentru orașul său.

Gabriel Pleșa este un om care și-a construit cariera în mediul privat, un om care înțelege și aplică principiile liberalismului, un om care va transforma administrația locală într-una transparentă și eficientă, un om care va face din Primăria Alba Iulia un partener onest al fiecărui cetățean.

Parteneriatul lui cu cetățenii se bazează pe soluții concrete pentru eficientizarea aparatului administrativ, pentru rezolvarea unor probleme precum canalizarea orașului, colectarea deșeurilor, transportul în comun sau susținerea sistemului educațional. Totodată, venind din mediul privat, Gabriel înțelege foarte bine nevoia de a dezvolta o zonă economică în Alba Iulia, un oraș ocolit până acum de investitori, chiar dacă zona județului Alba e una puternic industrializată.

Alături de Gabriel Pleșa și tinerii care formează echipa USR PLUS, Alba Iulia poate să devină un oraș curat, un oraș care vibrează a cultură, un oraș în care sportul de dezvoltă, în care educația e făcută la cele mai înalte standarde și, totodată, un pol de dezvoltare economică ce va putea rivaliza cu marile orașe transilvane.