Florin Iordache

Pentru Primăria Zalău

Florin Remus Iordache are 52 de ani și este născut la Deva. Este absolvent al Liceului „Decebal” din Deva, profilul matematică-fizică, și absolvent al Facultății de Mecanică din Cluj-Napoca, profilul Știința și Ingineria Materialelor. De 28 de ani, neîntrerupt, lucrează la compania Tenaris-Silcotub din Zalău. E manager tehnic IT în cadrul companiei. 

Florin e un om care în viața își fixează standarde înalte și obiective mari, iar apoi își canalizează energia pentru atingerea țintelor. Consideră că suntem datori să apărăm principiile care stau la baza democrației și a libertăților cetățenești, să ridicăm standardele morale ale societății în care vor trăi copiii noștri.

Știe că e nevoie să ne distanțăm de politica bazată pe minciună, ranchiună și interese personale mărunte, iar acest lucru trebuie demonstrat prin fapte și nu prin declarații sforăitoare.

Florin e un susținător convins al caracteristicilor unei economii occidentale liberale - libera concurență, promovarea competenței, transparență decizională și un adversar al taxelor, iar pentru buna funcționare a unei democrații este esențial ca statul să ofere cetățenilor săi toate oportunitățile care să-i ajute să aibă o situație financiară solidă, stabilă și predictibilă.

Consideră că este timpul ca administrația Sălajului și a Zalăului să intre în logica de lucru a firmelor private, în care fiecare bănuț este folosit cu eficiență, iar fiecare persoană își are locul ei bine stabilit în angrenajul care conduce la rezultate și profit. Își dorește un oraș "ca afară", ca primă definiție a eficienței în administrație, dar e convins că acest lucru nu se poate realiza cu aceiași oameni care se joacă cu banul public după bunul plac: „A venit timpul să ne aplecăm cu curaj spre problemele mari de infrastructură ale orașului, așa cum face acasă un bun gospodar, care investește în trăinicia gardului și nu în vopseaua de pe el”.

Programul lui pentru Zalău va avea următoarele priorități :

-Digitalizarea și eficientizarea activității administrației locale

-Investiții pentru modernizarea infrastructurii orașului

-Susținerea investitorilor și a producătorilor locali

-Investiții în transportului în comun pentru a deveni preferatul locuitorilor

-Investiții în parcări rezidențiale și centrale

-Asigurarea echipamentelor necesare școlilor pentru învățarea online

-Sprijin pentru copiii și familiile din grupuri defavorizate: Masa caldă, Școala după școală

-Amenajarea Văii Zalăului, a parcurilor și a zonelor verzi.

„Îmi doresc un Zalău curat si plin de tineri, conectat, competitiv, educat, creativ și solidar, un oraș cu adevărat european”, spune Florin.


Urmărește-l și pe Facebook, pentru a fi la curent cu activitatea lui.