Elena Lasconi

Pentru Primăria Câmpulung Muscel

Elena Lasconi are 48 de ani și candidează pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, județul Argeș. Elena și-a pus toată viața în slujba oamenilor pentru că a fost crescută și educată în acest spirit, dar și pentru că visul ei este să facă lumea mai bună.

Elena s-a născut în Hațeg, într-o familie de oameni simpli. Copil fiind, a înțeles că educația este cheia succesului, dar și instrumentul prin care îi poate ajuta pe cei din jurul său. Așa că s-a ținut de carte și a muncit pe brânci.

Cartea de vizită a Elenei este chiar viața sa. Aproape 25 de ani, a lucrat la PROTV. Consideră că jurnalismul este o meserie binecuvântată pentru că în decursul timpului, prin știrile și reportajele sale, a reușit să salveze oameni de la moarte, să schimbe viața altora în bine. A bătut țara în lung și în lat, îi cunoaște frumusețile, dar și slăbiciunile, îi știe punctele tari, dar i-a văzut și vulnerabilitățile. Și a văzut cât de mult rău poate aduce corupția.

Așa că, în toți acești ani, Elena a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara. A cunoscut și exemple pozitive, dar și multe negative. La fel ca noi toți, știe care este problema: mulți primari nu lucrează în interesul cetățeanului, ci pentru interesele personale și ale partidului. Elena știe și care este soluția: lucrul de calitate, competența și onestitatea, munca în echipă, alături de fiecare dintre cetățeni. Asta își dorește Elena. 

 Toată viața a luptat pentru dreptate, libertate și onestitate! Iată că a venit momentul să facă mai mult decât știri și reportaje. A hotărât să se implice, să nu se mai plângă de politicienii care ne conduc, să ajute la schimbarea municipiului Câmpulung Muscel, care a adoptat-o în urmă cu 15 ani, și să facă tot ce îi stă în putere pentru viitorul fiecărui câmpulungean.

Află mai multe despre Elena pe www.elenalasconiprimar.ro