Dragoș Tudorache, la Bacău: Este vital să menținem abordarea europeană. Fondurile europene sunt sursa ideală pentru a pune în aplicare proiectele propuse

Președintele executiv al PLUS, europarlamentarul Dragoș Tudorache, s-a aflat marți, 15 septembrie, la Bacău, unde a susținut o conferință de presă alături de mai mulți candidați ai Alianței PNL-USR-PLUS din municipiu și județ la alegerile locale.

Au luat cuvântul Cristian Ichim, președinte PLUS Bacău și propunerea Alianței PNL-USR-PLUS ca vicepreședinte la Consiliul Județean Bacău, europarlamentarul Dagoș Tudorache, președintele executiv al PLUS, Ștefania Popescu, președinte Generația PLUS Bacău și candidatul Alianței PNL-USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Bacău.

Orașul Bacău s-a remarcat în ultimii ani în mod negativ. Domenii precum infrastructura, economia, sportul, cultura, educația au căzut pradă intereselor politice și de partid, în dauna cetățenilor băcăuani. Actualul primar a reușit performanța să monteze mochetă sintetică în oraș, să nu finalizeze mai nimic ni ce și-a promis, toate promisiunile sunt aproape finalizate sau în curs de finalizare. Rata șomajului este de 4,9%, locurile de muncă sunt tot mai puține, tineretul alege tot mai mult alte orașe, aleg să lucreze și să studieze în țări străine. Bacăul este un oraș îmbătrânit, cu puține perspective de viitor, și toate acestea din cauza politicienilor PSD care au ținut și țin captiv atât orașul, cât și județul.

Cristian Ichim a subliniat faptul că acum este nevoie de schimbarea mult căutată, orașul nu-și mai permite încă cinci ani de așteptare și subdezvoltare. Modul cum s-a desfășurat campania electorala locală a arătat disperarea actualei administrații, s-a recurs la atacuri la persoană, familie, afacere, prieteni, știrile false sunt la ordinea zilei, fapt pentru care AEP a taxat de două ori campania agresivă și mincinoasă a PSD-ului.

Dragoș Tudorache a subliniat că este vital sa menținem abordarea europeană, fondurile europene sunt sursa ideală pentru a pune în aplicare proiectele propuse, în exercițiul 2021-2027, 70 de miliarde de euro așteaptă să fie atrase, trebuie să ne dorim și să demonstrăm că putem, avem această datorie față de cetățeni.

Ștefana Popescu s-a implicat în politică pentru a demonstra că și tinerii pot face față schimbării, că ei pot fi schimbarea, trebuie doar să te decizi să te implici. Tinerii din Bacău au nevoie de o reprezentare mai bună, mai eficientă și cu adevărat în interesul lor.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu este propunerea Alianței PNL-USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Bacău și speranța dreptei în salvarea comunității băcăuane. Proiectele îndrăznețe propuse au stârnit interes dar și critici. După ani de administrație PSD, unde dezvoltarea, fondurile europene, nivel de trai ridicat au fost doar cuvinte nu și realități.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru ...

Vezi mai mult
USR PLUS solicită autorităților ieșene să implementeze măsuri eficiente împotriva infecțiilor cu noul coronavirus

De săptămâni bune, municipiul și județul Iași se situează în top 3 regiuni cu cel ma...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!