Donează pentru PLUS

Avem nevoie de ajutorul tău. Cei cu care ne luptăm au de zece ori mai multe resurse decât noi. Ca să câștigăm trebuie să ne luptăm cu ei de la egal la egal. Ajută-ne să compensăm lipsa resurselor prin donația ta. Dacă ne punem toți resursele la comun, îi vom învinge.

În campania electorală partidele nu pot primi donații decât prin conturile de campanie ale candidaților. Alege-ți candidatul favorit și donează pentru el, toată Alianța va avea de câștigat!

Dragoș Pîslaru

PLUS

Sunt Dragoș Pîslaru și mă duc în Parlamentul European să mă lupt pentru fonduri europene care să ajute la combaterea sărăciei.

Donează pentru Dragoș

Dragoș Tudorache

PLUS

Sunt Dragoș Tudorache și mă duc în Parlamentul European să mă lupt pentru protejarea frontierelor și combaterea criminalității transfrontaliere.

Donează pentru Dragoș

Ramona Strugariu

PLUS

Sunt Ramona Strugariu și mă duc în Parlamentul European să mă lupt pentru libertatea presei, intrarea României în Schengen şi combaterea eficientă a spălării de bani.

Donează pentru Ramona

Alin Mituța

PLUS

Sunt Alin Mituța și mă duc în Parlamentul European să mă lupt pentru crearea unui sistem de sănătate performant în România.

Donează pentru Alin