Dan Barna în Constanța: „De 30 de ani încoace, doar mimăm schimbarea, schimbăm culorile la geci și păstrăm încrengăturile mafiote”

Copreședintele USR PLUS Dan Barna s-a aflat, luni, la Constanța pentru a-i susține pe candidații USR PLUS din județ, în frunte cu Stelian Ion la Primăria Constanța și Remus Negoi la Consiliul Județean Constanța.

 

Candidații USR PLUS și Dan Barna au mers prin oraș pentru a vorbi cu constănțenii și pentru a afla problemele lor, dar și pentru a le prezenta soluțiile USR PLUS.

În județul Constanța, la fel ca în celelalte județe ale țării, USR PLUS propune românilor oameni competenți, bine pregătiți și integri, oameni care vor arăta că administrația publică locală poate și trebuie să fie altfel, una în beneficiul cetățenilor, nu al politicienilor și al clientelei de partid.

„Există un sentiment al nevoii de schimbare pe care oamenii îl transmit în stradă. Este vorba de toate acele lucruri mărunte, dar care arată cât de important este să depesedizăm România, Constanța în particular. Ideea aceasta că primarul se comportă ca și cum ar fi jupânul, iar cetățenii trebuie să suporte trebuie să înceteze. De aceea sunt în USR PLUS oameni care au decis să nu mai stea deoparte. Cumva ne pretindem europeni, dar, în realitate, sunt foarte multe lucruri care nu s-au întâmplat. Și, pentru ca ele să se întâmple, trebuie altfel de administrație locală. Miza datei de 27 septembrie este ca USR PLUS să intre în primăriile din România și în consiliile locale tocmai pentru a arăta oamenilor că este posibilă schimbarea. De 30 de ani încoace, doar mimăm schimbarea, schimbăm culorile la geci și păstrăm încrengăturile mafiote”, a declarat Dan Barna.

„Mai sunt 20 de zile până la alegeri, depinde doar de constănțeni să schimbe soarta orașului. Constanța va renaște! Depinde doar de noi să ne convingem prietenii, vecinii, cunoscuții să facă un minim efort și vor vedea că se poate. Alături de o echipă minunată de consilieri, vom face lucruri pe care le-am visat cu toții, dar pe care cei care au fost până acum nu au vrut să le facă sau nu au fost în stare să le facă. Vom face din Constanța un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu”, a precizat Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Primăria Constanța.


Mai multe detalii despre Viziunea pentru Constanța a candidatului USR PLUS Stelian Ion: https://bit.ly/3h9B30F


Detalii despre candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța, Remus Negoi, și despre echipa propusă pentru CJ Costanța: https://bit.ly/2F4ZpLW

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!