Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor partide candidații USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Candidații USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților sunt:

Dan Barna
Marius Vulcan
Ioan Plesciuc
Cristian Vîlcu
Daniela Ilie
Carmen Novac

Candidații USR PLUS Sibiu pentru Senatul României sunt:

Claudiu Mureșan
Anca Mălaiu
Traian Belei

„Mulțumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din acești patru ani și pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluția Bunei Guvernări, în Parlamentul României. Colegii mei candidați pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni onești și competenți exact genul de persoane de care sibienii și România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste și competență Sibiul în legislativul național. Am foarte mare încredere în ei și în înțelepciunea sibienilor de a ne susține la această rundă de alegeri”, a declarat Dan Barna, copreședintele USR PLUS și deputat de Sibiu.

Alături de Dan Barna, copreședintele USR PLUS, pe lista pentru Camera Deputaților se regăsesc:

Marius Vulcan este avocat în Baroul Sibiu, absolvent în Științe Juridice, specializat în drept comercial și drept administrativ.

Ioan Plesciuc are experiență în administrația publică și în proiecte europene, absolvent de master în management și absolvent de program MBA.

Cristian Vîlcu este licențiat în informatică, cu un master în politici de management și marketing, profesează în industria software.

Daniela Silvia Ilie este consilier achiziții și cercetare de piață și absolventa unui master în Administrație Publica Europeană și a Facultații de Științe Politice.

Carmen Novac este doctor în management, absolventă în domeniul Dreptului – Relații Internaționale – Integrare Europeană (master), în prezent Specialist Resurse Umane – headhunter într-o companie de IT.

Pe lista pentru Senat se regăsesc:

Claudiu Mureșan este economist de profesie și experiența profesională în mediul de afaceri, participând la managementul mai multor companii locale sau străine ca director economic, director general sau membru în Consiliile de Administrație. Actualmente este consultant pentru management și restructurare.

Anca Mălaiu este absolventă de istorie, cu experiență în învățământ și în domeniul relații clienți, implicată în acțiuni civice și umanitare.

Traian Belei este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Județean Sibiu și absolvent al Facultății de Teologie “Andrei Șaguna” Sibiu, administratorul propriei societăți comerciale de 26 de ani.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!