Dan Barna: Brăila trebuie să intre într-o zodie norocoasă de dezvoltare și de funcționare ca oraș european

Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a susținut astăzi, 8 septembrie, la Brăila o conferință de presă cu Cătălin Stancu, candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Brăila, și Mihai Isvoranu, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Brăila.

 

„Este nevoie de un suflu nou în administrația locală, este nevoie de onestitate și de competență. Este nevoie de acea energie prin care putem să facem într-adevăr un pas mai departe din dorința de a avea o țară ca afară, de a avea orașe ca afară și de a avea o Brăilă care renaște. În mod particular aici în Brăila, față de multe alte orașe din țară, aveți o istorie fabuloasă și spectaculoasă, o istorie a unui oraș care a contat foarte mult în vremuri apuse în România. Și e momentul, după 31 de ani de la Revoluție, ca acest oraș să intre din nou într-o zodie norocoasă de dezvoltare și de funcționare ca oraș european. 

Sunt aici pentru a-i susține pe candidații noștri la Consiliul Județean, pe Cătălin Stancu, candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean, la Consiliul Local și pe Mihai Izvoranu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Brăila. Oameni competenți și profesioniști, oameni în care avem toată încrederea, oameni care garantează că valorile USR PLUS de legătură cu cetățenii, de promovare a acelor valori și proiecte care contează cu adevărat în Brăila vor intra pe agenda publică”, a declarat Dan Barna, copreședintele USR PLUS.

Cătălin Stancu, candidatul Alianței USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Brăila a vorbit despre proiectul lui și al echipei pentru județul Brăila.

„Brăila merită mult mai mult față de ce avem în clipa de față. Din păcate, ca plătitori de taxe și cetățeni ai orașului nu primim în schimb ceea ce ar trebui să primim: un mediu civilizat, un mediu curat, un oraș în care să îți dorești să trăiești. Viața în județul Brăila este foarte grea și suntem foarte hotărâți să schimbăm ceva în acest sens în județul Brăila. Avem 12 linii directoare pentru Brăila prin care încercăm să acoperim întreaga problematică a vieții de zi cu zi în județul Brăila. Începând cu reorganizarea din temelii a administrației județene, pentru că performanțele sunt aproape de zero și trecând prin sănătate, învățământ și mediul economic, toate lasă de dorit. Ținem cont și de seniorii noștri și sportul brăilean. Împreună cu echipa USR PLUS vom încerca să recreăm Brăila și vom încerca să refacem Brăila din temelii. Avem nevoie de susținerea oamenilor și împreună cu ei să schimbăm județul nostru”, transmite Cătălin Stancu candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Brăila.

„Alegerile locale din 27 septembrie sunt de o importanță vitală pentru Brăila, pentru viața noastră, a brăilenilor, și a copiilor noștri. Brăileni, pe 27 septembrie, dincolo de a alege o culoare politică sau un anumit candidat este vorba de a alege dintre două sisteme: de a face administrație publică sau de a face politică. Alianța USR PLUS prin oamenii pe care îi propune pentru a face administrație publică, vine cu un suflu nou, cu o viziune pro-europeană, bazată pe valori și performanță care conduc spre prosperitate, căci asta ne dorim cu toții în Brăila. Pentru noi, brăilenii, sunt vitale aceste alegeri. Avem de ales să votăm ca până acum pentru nedezvoltare și sărăcie, sau să votăm pentru prosperitate și orientarea Brăilei spre Europa, așa cum a fost în perioada ei de glorie. Noi brăilenii vom decide pe 27 septembrie. E în puterea noastră să facem lucrul acesta, e în puterea noastră să schimbăm viitorul Brăilei”, a declarat  Mihai Isvoranu, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Brăila.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru ...

Vezi mai mult
USR PLUS solicită autorităților ieșene să implementeze măsuri eficiente împotriva infecțiilor cu noul coronavirus

De săptămâni bune, municipiul și județul Iași se situează în top 3 regiuni cu cel ma...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!