Dan Ivan

Pentru Primăria Baia Mare

Dan Ivan s-a născut în septembrie 1978, în Baia Mare. A urmat cursurile Colegiului Tehnic „George Barițiu”, după care a urmat cursurile Facultății de Inginerie din cadrul Universității de Nord Baia Mare.

A lucrat în mediul privat timp de peste 17 ani în poziții de coordonare a activității. A acumulat experiență în relații comerciale interne și internaționale, design grafic, proiectare și organizare a producției.

În 2016 decide să se implice activi în politică și este numit coordonatorul grupului de inițiativă creat în vederea înființării filialei locale a USR Baia Mare. Ulterior este ales președinte USR Maramureș. În alegerile parlamentare a ocupat prima poziție pentru Senatul României.

A făcut sport de performanță în timpul liceului și a câștigat alături de colegii din echipa CS 2 Baia Mare titlul de vicecampion național la Rugby Junior II în anul 1995.

Dan se căsătorit și are doi copii.

În anul a înființat Asociația Ioana-Maria, care sprijină copiii cu sindrom Down.

A decis să intre în competiția pentru Primăria Baia Mare pentru a relansa orașul și a-i asigura o bună guvernare locală, care să asigure prosperitate și siguranță tuturor locuitorilor din Baia Mare. Un proiect ambițios dedicat concitadinilor lui.

Fii la curent cu activitatea sa urmărindu-l pe Facebook.