Dacian Cioloș, în vizită în județul Argeș pentru susținerea candidaților Alianței USR PLUS

Copresedintele Aliantei USR PLUS, Dacian Cioloș, a fost vineri, 18 septembrie, în vizită în județul Argeș, unde a trecut prin Pitești, Mioveni și Câmpulung pentru susținerea candidaților Alianței USR PLUS la primăriile celor trei orașe.

“Județul Arges a fost și este un județ privilegiat și cu un potențial enorm. A beneficiat de prima autostradă și acest lucru și-a spus cuvântul în dezvoltarea istorică a județului, pe lângă celelalte avantaje ale zonei. Dar, actuala clasă politică a ținut orașele și comunele Argeșului în subdezvoltare. Azi, Alianța USR PLUS vine cu oameni bine pregătiți în fața cetățenilor și oferă posiblitatea unei schimbări reale. În Pitești, Ionuț Moșteanu, deputat și fost coleg în Guvernul tehnocrat, e omul potrivit pentru a schimba administrația PSD-istă din Primăria Capitalei de județ. La Câmpulung Muscel, Elena Lasconi are energia și puterea necesare de a readuce acest oraș istoric acolo unde îi e locul. Mioveniul are o șansă unică de a se dezvolta, prin Dan Hodoș, un profesionist care poate aduce orașul la potențial maxim, având în vedere importantele resurse financiare pe care Mioveniul le are. Vă chem pe toți la vot, pe 27 septembrie, pentru a schimba România!”, a declarat Dacian Cioloș, în conferința de presă susținută la Pitești.

În deschiderea conferinței, copresedintele Aliantei USR PLUS Arges și candidatul la Primăria Mioveni, Dan Hodoș, a afirmat: “Îmi aduc aminte de prima venire a lui Dacian Cioloș la Pitești, la începutul campaniei pentru alegerile europarlamentare. A fost primul oraș mare pe care l-a vizitat. Acum, e din nou aici omul datorită căruia noi toți am prins curaj și am început să luptăm. Au trecut patru ani și iată-ne acum, la o săptămână de la cel mai important moment electoral, anume acela al alegerilor locale. Alături de colegii mei și eu, la Mioveni, mi-am asumat o luptă. O luptă pe care nu o mai numesc politică pentru că nu mai e vorba doar despre politică. O luptă socială pentru că e vorba despre noi toți, despre familiile și viețile noastre”.

Totodată, Adrian Cîrstea, copresedinte al Alianței USR PLUS și candidat la Președinția Consiliului Județean Argeș, a declarat: “Viziunea noastră de deblocare, planificare și dezvoltare a județului este una integrată. Toate valorile și capacitățile USR PLUS vor fi puse în practică, etapizat, pe baza unor planuri și proiecte bine gândite, prioritizate. Progresiv, generația tânără de politicieni, pe care o reprezentăm și noi, va impune respectarea valorilor europene și a drepturilor cetățenilor în toate localitățile județului nostru. Să sperăm că vom avea o legislație din ce în ce mai bună, mai ales după următoarele alegeri parlamentare care ne bat la ușă. E timpul schimbării. Numai împreună putem reuși!”.

De asemenea, Ionuț Moșteanu, candidatul Aliantei USR PLUS la Primăria Pitești și deputat de Arges, a punctat următoarele: ”Mă bucură susținerea lui Dacian Cioloș în lupta pentru Primăria Pitești. În 2015 am fost în ministerul Transporturilor - consilier și secretar de stat, unde am dat de o nouă lume. Pentru un om venit din mediul privat era de neînțeles cum e posibil ca șefii numiți politic în minister să nu știe să folosească nici măcar un email. Era de neînțeles cum, zi de zi, auzeam acel „nu se poate” și „nu se vrea” pentru toate proiectele și ideile bune. Mentalitatea asta de „nu se vrea” și „nu se poate” se va schimba cu mine în primăria Pitești. Corupția va dispărea. Abonații la contractele cu primăria, firmele apropiate de partid, vor dispărea. Ne luptăm cu o caracatiță, nu e o luptă ușoară, însă avem o șansă unică, cu un vot, să scăpăm de ei. Pe 27 septembrie avem de ales ce fel de oraș ne dorim. Continuăm tot cu ei, cu un PSD-ist, de la PSD sau de la PNL, cu o veche clasă politică care s-a baricadat de 30 de ani în Primărie, ori alegem o nouă generație pentru Pitești?”.

La conferința de presă a fost prezentă și Elena Lasconi, candidata Aliantei USR PLUS la Primăria Câmpulung: “Este pentru prima dată după Revoluție când cineva “deranjează” mafia din Câmpulung. Știți de ce? Este pentru prima dată când un om, care și-a dedicat întreaga viață oamenilor și care iubește cu adevărat acest oraș, a spus STOP! Cel mai important, ați spus și voi STOP și pe zi ce trece suntem mai mulți și mai mulți, iar asta sperie teribil vechea clasă politică. Sunt hotărâtă să schimb orașul cu ajutorul vostru, cetățeni ai Câmpulungului și sunt sigură de cel puțin un singru lucru: că nu voi dezamăgi pe nimeni și voi fi alături de toți!”.

La rândul său, Bogdan Dovleac, tânăr antreprenor cu experiență internațională, originar din comuna Corbeni, la primăria căreia candidează din partea USR PLUS, a ținut să sublinieze: “Îmi asum transformarea comunei în care m-am născut si am crescut. Crezul meu este că cei care dețin funcții publice au datoria firească si morala de a crea valoare pentru cetățenii comunității pe care o servesc. Îmi doresc să ne concentrăm mai mult pe identificarea tuturor problemelor și dificultăților cu care se confruntă locuitorii comunei Corbeni”.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru ...

Vezi mai mult
USR PLUS solicită autorităților ieșene să implementeze măsuri eficiente împotriva infecțiilor cu noul coronavirus

De săptămâni bune, municipiul și județul Iași se situează în top 3 regiuni cu cel ma...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!