Cornel Zainea

Pentru Primăria Chiajna

Cornel Zainea este deputat USR de Ilfov, are 38 de ani, studii terminate la Facultatea de Automatică din cadrul Universității Politehnica București, și experiență de peste 10 ani în domeniul IT.

În Parlament este membru al Comisiei pentru Mediu și Comisiei IT și Tehnologia Informației. În cei aproape patru ani de mandat, a inițiat mai multe legi de protejare a mediului, de combatere a poluării, fiind inițiator al DNA-ul Pădurilor, Legea Mirosurilor, ori inițiative de protejare a speciilor pe cale de dispariție, și al proiectului #FărăGunoaieÎnNatură - implementarea sistemului de garanție pentru ambalaje.

Ca parlamentar de Ilfov, a fost prezent peste tot unde cetățenii au semnalat probleme. Că a fost vorba despre aer și ape poluate, despre apa de la robinet, despre trafic, despre ambrozie, despre abuzuri, Cornel s-a folosit de toate pârghiile de parlamentar pentru sesizări și interpelări.

Acum, candidează pentru funcția de primar al comunei Chiajna, pentru că vrea să-și concentreze eforturile și energia în transformarea comunei într-o localitate în care “să ne placă să trăim”. Chiajna are un buget care plasează comuna în top 60 din România, dar oamenii înoată în noroaie, petrec ore întregi în trafic și nu au nici măcar o creșă pentru cei aproximativ 3.000 de copii sub 4 ani. Aceste lucruri pot fi schimbate!

Urmărește-l pe Cornel pe www.cornelzainea.ro sau pe Facebook.