Corina Atanasiu

Pentru Primăria FOCȘANI

Corina Atanasiu are 46 de ani, este expertă în accesare de fonduri europene și are la activ numeroase proiecte de dezvoltare locală, combaterea sărăciei și din sfera educației.

A absolvit Colegiul Al. I. Cuza, este licențiată în Științele Educației, are două studii masterale, Administrație Publică și Studii de Muncă, precum și numeroase certificări. Foarte implicată civic și social, este de 20 de ani voluntar activ al Crucii Roșii Vrancea, calitate din care a atras finanțări de aproape 1 milion de Euro pentru dezvoltarea locală, care au dus la îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate din județ.

A sprijinit Municipiul Focșani prin atragerea de fonduri europene, participând decisiv la dezvoltarea Grupului de Acțiune Locală „Unirea Focșani” și la atragerea a peste 6 milioane de Euro.

Motivele pentru Corina Atanasiu a scris voluntar acest proiect pentru Focșani sunt aceleași cu cele ale implicării sale în politică și ale dorinței sale de a fi primarul Focșaniului: așa nu se mai poate! Competența trebuie să ia locul amatorismului, meritocrația trebuie să înlocuiască nepotismul, grija pentru calitatea vieții oamenilor trebuie să fie reală, nu doar vorbe goale.

Fără intervenția ei profesionistă, primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, ar fi pierdut aceste fonduri vitale pentru Focșani, iar cetățenii ar fi fost încă o dată privați de șansa de trăi într-un oraș dezvoltat, modern, civilizat. Din păcate, acesta este doar un aspect din lungul șir de acțiuni păguboase pentru focșăneni ale primarului PSD Cristi Misăilă.

Este povestea unei administrații incompetente, corupte și clientare, pe care oameni precum Corina Atanasiu, cu pregătire profesională de excepție și cu drag de oameni și de oraș, și-au propus să o schimbe. USR PLUS aduce în fruntea administrație oameni integri și bine pregătiți, capabili să reformeze sistemul falimentar care a sărăcit comunitățile. Haideți să îi susținem și să facem împreună această rocadă, a imposturii cu normalitatea, competența și bunul simț!

Fii la curent cu activitatea Corinei și pe Facebook.