Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma din Sectorul 1

Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma declanșată în Sectorul 1 și în războiul cu mafia gunoaielor, care au stricat planurile PSD și ale fostului primar Tudorache-Diamant.

Semnăturile pentru demiterea primarului Sectorului 1, cu care se împăunează PSD, reprezintă o palmă pentru toți cetățenii de bună-credință din sector, care își doresc ca banul public să fie cheltuit în beneficiul lor, nu al firmelor de casă, propagandei TV și al diverșilor afaceriști supărați că li s-a tăiat accesul la resurse.

Este ridicol ca personaje precum Gabriela Firea, edilul cu una dintre cele mai dezastruoase administrații din București în ultimii 30 de ani, cunoscută ca primarul voucherelor, și Victor Viorel Ponta, demisionat de la șefia Guvernului la presiunea străzii, pentru tragedia din Colectiv, să vină să o critice pe Clotilde Armand, cea care pune punct unui contract abuziv pe 25 de ani, cu o companie care a făcut o gaură de 50 de milioane de euro Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand este cea care i-a zburat din funcții pe directorii PSD cu firme abonate la Primăria Sectorului 1 în mandatul lui Dan Tudorache, faimos și cercetat penal pentru spălare de bani, prin intermediul soției și menajerei, inclusiv prin cumpărarea de bijuterii cu diamante:

  • Ionuț Deaconu: fost șef al Poliției Locale Sector 1. În prezent, consilier la cabinetul parlamentar al lui Dan Tudorache. Deaconu este unul dintre cei care au filat-o și urmărit-o pe Clotilde Armand, în timpul protestelor din 2017. Poliția Locală Sector 1 mai este cunoscută și pentru că șefii și angajații și-au pontat peste 50.000 de ore suplimentare în pandemie, pentru care au încasat circa 2,5 milioane de lei, bani publici. Ionuț Deaconu și-a pontat 282 de ore, pentru care a încasat peste 25.800 de lei.

 

  • Alin Vieru: fost șef al Administrației Domeniului Public Sector 1. Om de încredere al lui Dan Tudorache, trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție. Chiar Tudorache i-ar fi spus să nu mai ia mită „o perioadă”, conform rechizitoriului DNA. Același Alin Vieru a fost director general al Administrației Străzilor, instituție din subordinea PMB, în mandatul Gabrielei Firea.

 

  • Marius Cosmin Fodoroiu: fost șef al Direcției de Investiții din Primăria Sectorului 1, fost consilier PSD și „copilul de suflet” al lui Marian Vanghelie, a dat cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Andrei Chiliman. În 2018, una din firmele fondate de Fodoroiu a încasat peste 600.000 de lei de la Primăria Sectorului 1, pentru spălat geamuri sau curățenie în școli, contracte atribuite fără licitație.

 

  • Bogdan Pavel: fost șef al Direcției de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1, fost consilier PSD Sector 5, viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Dan Tudorache. Această direcție din PS1 a devenit celebră pentru că a fost folosită drept sediu de campanie de Tudorache. Acolo a găsit Clotilde Armand procese-verbale în alb de la secțiile de votare și liste cu numele candidaților.

 

Tot Clotilde Armand a tăiat și robinetele de bani către televiziunile de casă ale PSD: în 2020, Antena 3 a încasat 70.000 de euro, iar RTV – 69.000 de euro, pentru a promova un clip despre un spital inexistent.

Clotilde Armand va continua să facă treabă bună în Sectorul 1, să apere interesele cetățenilor și să cheltuie responsabil banii publici, iar USR PLUS rămâne alături de ea în lupta cu mafia.

 

Alte stiri

Senatul aprobă în unanimitate inițiativa USR care deschide copiilor curțile școlilor pentru sport în afara orelor de program
Senatul a adoptat cu unanimitate de voturi inițiativa legislativă a deputaților USR Tudor Pop și ...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă prin care Poliția de Frontieră să poată verifica în timp real cazierul judiciar în ROCRIS
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă prin care ​Poliția de Frontieră Ro...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru asigurarea accesului la propriul cazier juridic
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care vizează asigurarea accesului ...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru accesul neîngrădit al șoferilor la propriul cazier rutier
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus azi o inițiativă legislativă care să permită accesul poseso...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru reducerea birocrației pentru arhivari
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care simplifică procedurile de aut...
Vezi mai mult
Facturile la căldură nu trebuie să fie încărcate pe nedrept! Există interes pentru investiții private în căldura din Bucureşti
Parlamentarii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui au organizat o dezbatere la Parlament cu lideri...
Vezi mai mult
Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu critică administrația Boc: Întârzieri, rezilieri de contracte și pierderi de fonduri europene
Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, și Vlad Voiculescu, președintele USR București, au ...
Vezi mai mult
Proiect de lege USR privind transparența utilizării bazelor sportive publice
Deputatul USR Brian Cristian a depus un proiect de modificare a Legii Educației fizice și sportul...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR pentru digitalizarea serviciilor consulare
Parlamentarii USR de Diaspora, senatorul Radu Mihail și deputatul Iulian Lorincz, au depus o iniț...
Vezi mai mult
Coaliția PSD-PNL-UDMR respinge inițiativele USR din domeniul educației pe care, apoi, le copiază în hotărâri de guvern
Coaliția PSD-PNL-UDMR a respins mai multe inițiative legislative depuse de USR și care ar fi cond...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR care elimină unele inechități din sistemul de pensii pentru cei care au lucrat în condiții grele de muncă
Mai mulți parlamentari USR au depus o inițiativă legislativă care repară unele inechități între p...
Vezi mai mult