Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma din Sectorul 1

Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma declanșată în Sectorul 1 și în războiul cu mafia gunoaielor, care au stricat planurile PSD și ale fostului primar Tudorache-Diamant.

Semnăturile pentru demiterea primarului Sectorului 1, cu care se împăunează PSD, reprezintă o palmă pentru toți cetățenii de bună-credință din sector, care își doresc ca banul public să fie cheltuit în beneficiul lor, nu al firmelor de casă, propagandei TV și al diverșilor afaceriști supărați că li s-a tăiat accesul la resurse.

Este ridicol ca personaje precum Gabriela Firea, edilul cu una dintre cele mai dezastruoase administrații din București în ultimii 30 de ani, cunoscută ca primarul voucherelor, și Victor Viorel Ponta, demisionat de la șefia Guvernului la presiunea străzii, pentru tragedia din Colectiv, să vină să o critice pe Clotilde Armand, cea care pune punct unui contract abuziv pe 25 de ani, cu o companie care a făcut o gaură de 50 de milioane de euro Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand este cea care i-a zburat din funcții pe directorii PSD cu firme abonate la Primăria Sectorului 1 în mandatul lui Dan Tudorache, faimos și cercetat penal pentru spălare de bani, prin intermediul soției și menajerei, inclusiv prin cumpărarea de bijuterii cu diamante:

  • Ionuț Deaconu: fost șef al Poliției Locale Sector 1. În prezent, consilier la cabinetul parlamentar al lui Dan Tudorache. Deaconu este unul dintre cei care au filat-o și urmărit-o pe Clotilde Armand, în timpul protestelor din 2017. Poliția Locală Sector 1 mai este cunoscută și pentru că șefii și angajații și-au pontat peste 50.000 de ore suplimentare în pandemie, pentru care au încasat circa 2,5 milioane de lei, bani publici. Ionuț Deaconu și-a pontat 282 de ore, pentru care a încasat peste 25.800 de lei.

 

  • Alin Vieru: fost șef al Administrației Domeniului Public Sector 1. Om de încredere al lui Dan Tudorache, trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție. Chiar Tudorache i-ar fi spus să nu mai ia mită „o perioadă”, conform rechizitoriului DNA. Același Alin Vieru a fost director general al Administrației Străzilor, instituție din subordinea PMB, în mandatul Gabrielei Firea.

 

  • Marius Cosmin Fodoroiu: fost șef al Direcției de Investiții din Primăria Sectorului 1, fost consilier PSD și „copilul de suflet” al lui Marian Vanghelie, a dat cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Andrei Chiliman. În 2018, una din firmele fondate de Fodoroiu a încasat peste 600.000 de lei de la Primăria Sectorului 1, pentru spălat geamuri sau curățenie în școli, contracte atribuite fără licitație.

 

  • Bogdan Pavel: fost șef al Direcției de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1, fost consilier PSD Sector 5, viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Dan Tudorache. Această direcție din PS1 a devenit celebră pentru că a fost folosită drept sediu de campanie de Tudorache. Acolo a găsit Clotilde Armand procese-verbale în alb de la secțiile de votare și liste cu numele candidaților.

 

Tot Clotilde Armand a tăiat și robinetele de bani către televiziunile de casă ale PSD: în 2020, Antena 3 a încasat 70.000 de euro, iar RTV – 69.000 de euro, pentru a promova un clip despre un spital inexistent.

Clotilde Armand va continua să facă treabă bună în Sectorul 1, să apere interesele cetățenilor și să cheltuie responsabil banii publici, iar USR PLUS rămâne alături de ea în lupta cu mafia.

 

Alte stiri

Guvernul PSD-PNL blochează legea USR pentru acces liber la terenurile de sport din școli
Legea USR care asigură autorităților locale cadrul pentru deschiderea curților școlilor, astfel î...
Vezi mai mult
USR: Greva profesorilor este justificată în condițiile în care, în ciuda declarațiilor PSD și PNL, educația suferă de subfinanțare
USR consideră că greva de astăzi a profesorilor din învățământul preuniversitar este pe deplin ju...
Vezi mai mult
Primarii USR susțin organizarea de evenimente culturale, pentru a crește calitatea vieții în comunitățile pe care le administrează
Primarii USR investesc în organizarea de evenimente culturale în localitățile pe care le administ...
Vezi mai mult
Sectorul Zero, tunul imobiliar pregătit de primarul PNL de la Mogoșoaia, ascunde interese imobiliare și încălcări grave ale legislației
USR Mogoșoaia trage un nou semnal de alarmă în privința încălcărilor grave ale legislației de căt...
Vezi mai mult
Cristina Prună: „Noile plafonări și compensări anunțate de Guvern nu fac decât să perpetueze haosul”
În contextul noilor plafoane și compensări la energia electrică și la gaze anunțate de premierul ...
Vezi mai mult
Dominic Fritz, scrisoare deschisă pentru premierul Nicolae Ciucă: Urgentați găsirea unor soluții la problema costurilor energiei termice
Dominic Fritz, primarul USR al Timișoarei, i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ci...
Vezi mai mult
USR solicită miniștrilor Virgil Popescu și Lucian Bode să-și prezinte de urgență demisia
În contextul crizei energetice și al incapacității ministrului Energiei girat de PSD și PNL de a ...
Vezi mai mult
Deputat Radu Miruță: Cum abordăm criza energetică după martie 2022
În contextul crizei energetice și al lipsei de soluții din partea guvernării PSD-PNL, deputatul U...
Vezi mai mult
Spitalul Municipal Câmpulung are o nouă secție de Oncologie, la standarde europene
Primarul USR Elena Lasconi a recepționat ieri clădirea noii secții de Oncologie a Spitalului Muni...
Vezi mai mult
Primul „tun imobiliar” al ministrului Familiei: preluarea BTT cu întreg patrimoniul
Deputata USR Denisa Neagu atrage atenția asupra primului „tun imobiliar” dat de ministrul Familie...
Vezi mai mult
Cu șefi numiți politic, fără pregătire și experiență, ANRE împarte cu Ministerul Energiei răspunderea pentru criza facturilor
În timp ce criza de pe piața energetică se adâncește, iar românii văd în facturile uriașe pe care...
Vezi mai mult
Primarii USR se implică în atragerea de fonduri pentru școlile din localitățile pe care le administrează
Primarii USR din mai multe localități din țară s-au asigurat că școlile din comunitățile pe care ...
Vezi mai mult
USR Agigea anunță validarea semnăturilor necesare pentru organizarea referendumului de demitere a primarului PSD Maricel Cîrjaliu
Autoritatea Electorală Permanentă şi Direcţia de Evidență a Persoanelor au validat semnăturile ad...
Vezi mai mult
Oana Țoiu: „Lucian Bode cumpără brățări electronice doar pentru unu din patru agresori. Pentru trei din patru victime, cum le-o fi norocul”
În contextul în care Guvernul a demarat procedurile pentru achiziționarea de brățări electronice ...
Vezi mai mult
Radu Miruță: Drumul expres Tg. Jiu – Craiova nu este o prioritate pentru Guvernul PSD-PNL
Deputatul USR de Gorj Radu Miruță arată cum guvernarea PSD-PNL a eliminat drumul expres Tg. Jiu –...
Vezi mai mult