La alegerile europarlamentare din mai, partidele tradiționale au primit o lecție. Iar acesta a fost abia începutul: urmează alegerile pentru președintele României. Din partea alianței USR PLUS candidează Dan Barna. De ce candidează? Pentru că doar un președinte nou în politică va avea curajul să declanșeze reformele profunde de care România are nevoie urgent. Cu Dan Barna președinte, alianța USR PLUS va avea toate șansele să formeze viitorul guvern, care va fi condus de Dacian Cioloș.

Europarlamentarii USR PLUS după alegerile din 26 mai

votez la europarlamentare

Avem cel mai bun plan pentru România în Europa!

Ne-am setat mai multe obiective cu care mergem în Parlamentul European și ne vom folosi toată experiența, capacitatea de negociere și competența pentru a le îndeplini pentru România.

Vezi Manifestul Alianței 2020 USR PLUS pentru Europa viitorului RO / EN / HU

Află obiectivele Alianței 2020 USR PLUS RO / HU

Lista completă de candidați a alianței USR PLUS la alegerile europarlamentare

Pe data de 2 februarie 2019 s-a înființat Alianța 2020 USR PLUS pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

Alianța 2020 USR PLUS va fi alternativa în care românii să aibă încredere că va reprezinta soluția pentru toate ciclurile electorale din România, până la alegerile parlamentare din 2020.

Întrebări și răspunsuri despre alegerile europarlamentare

Întrebări și Răspunsuri

Unde votezi și cu ce acte, în țară și în diaspora. Află tot ce trebuie să știi despre alegerile din 26 mai!

Întrebare:

Unde pot vota și cu ce act în România?

Răspuns:

Dacă ești cetățean român cu domiciliul/reședința în România, cu act de identitate valabil (BI/CI) și în ziua de 26 mai 2019 te afli în țară, poți vota oriunde. Atât în secția ta, unde te afli pe listele permanente cât și în orice altă secție din țară sau străinătate. Dacă votezi în altă secție de votare decât cea la care ești arondat, vei vota pe liste suplimentare.

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!

Rămâi la curent

România are nevoie de oameni ca tine.

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp. Haide să ținem aproape!