Bogdan Rodeanu

Pentru Primăria Galați

Bogdan Rodeanu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Galați, s-a născut și a crescut în Galați. Mai exact, în Micro 39. S-a specializat în management și și-a completat studiile cu un masterat în Strategii de Politic Manageriale. Și-a început cariera profesională în economia privată. A activat în telecomunicații, dezvoltare antreprenorială și managementul proiectelor europene.

A fost director în cadrul Universității „Dunărea de Jos”. În 2016, a devenit deputatul Bogdan Rodeanu, datorită încrederii și voturilor primite. S-a implicat activ în toate acțiunile USR și PNL din Parlament și a susținut lupta împotriva guvernelor PSD. Alături de colegii lui, a elaborat peste 100 de legi pentru România. 

Candidează pentru Primăria Galați pentru că bordurile PSD nu sunt suficiente pentru dezvoltare, pentru că vede instituții gălățene complet supuse actorilor politici și nu vrea să mai asiste neputincios la exodul tinerilor.

Bogdan Rodeanu vrea să aducă în Galați investiții, investitori și locuri de muncă. „Merităm un oraș cu o direcție clară de dezvoltare, în care să se investească inteligent și care să devină activ pentru investitori. Merităm oportunități și locuri de muncă, pentru ca tinerii să nu mai plece. Merităm o primărie digitalizată și siguranță pe străzi. Merităm să plătim prețul corect la utilități, lucrări sau reparații. Merităm un oraș curat, modern, condus de oameni responsabili. Merităm să eliminăm comenzile și comisioanele de partid”, spune Bogdan.