Andrei Gheorghiu

Pentru Primăria RÂMNICU-VÂLCEA

Andrei Gheorghiu este un vâlcean mândru de rădăcinile sale, căsătorit, fericitul tată a doua fetițe, în vârstă de 7 ani și 2 ani. Este licențiat în drept și managementul afacerilor, specializat în comerț.

S-a născut în Râmnicu Vâlcea, a copilărit și a început studiile în zona rurală, tradițională, a Județului Vâlcea - plină de farmec, dar lipsită de oportunități. Am urmat cursurile liceale în Râmnicu Vâlcea, iar studiile universitare în domeniul managementului, au fost finalizate în București. A urmat Facultatea de Științe Juridice, Administrative și ale Comunicării, dobândind competențe în domeniul legislativ și pregătire în domeniul administrației publice.

În prezent, activează în două companii internaționale: o companie (din Marea Britanie) în cadrul căreia gestionează activitatea de marketing, strategie de business, contractare și relații cu clienții, din funcția de Chief Relationship Officer (Director pentru relația cu clienții) și o companie (din Râmnicu Vâlcea), în cadrul căreia este responsabil de vânzări internaționale de bunuri, din poziția de specialist în vânzări, în domeniul exporturilor.

A lucrat în domeniul energiei, promovând un concept nou, în cadrul unei echipe dinamice, ce a avut ca obiectiv implementarea unor proiecte complexe și cu potențial semnificativ, în dezvoltarea Județului Vâlcea. 

Are o experiență profesională occidentală în management, dobândită  în cadrul a două companii britanice ce își desfășoară activitatea în domeniul gestionării și mentenanței proprietății și în domeniul producției de materiale artistice.

S-a implicat în Uniunea Salvați România și a candidat pentru Camera Deputaților, în anul 2016, pentru că a realizat că schimbarea pe care o dorim nu se poate face fără o implicare activă în politică și fără asumarea unor responsabilități.

Își dorește să sprijine transformarea României într-o țară modernă, occidentală, condusă de profesionisti integri, al căror singur interes să fie bunăstarea celor care le-au oferit încrederea să îi reprezinte.

Candidează pentru râmniceni, nu împotriva cuiva, pentru un interes sau altul, ci pentru schimbarea în bine a orașului!

Fii la curent cu activitatea lui Andrei și pe Facebook.