Alina Georgiana Scarlat

Pentru Primăria Slatina

Alina-Georgiana Scarlat, candidata USR PLUS pentru Primăria Slatina, s-a născut și a crescut în Slatina. Alina este hotărâtă să treacă peste bariera inconsecvenței, a falsei preocupări arătate de politicieni și să producă o schimbare reală în Slatina. Este o persoană comunicativă, un membru activ al comunității sale, care încearcă să aducă plus valoare în tot ceea ce întreprinde.

Transformarea municipiului Slatina într-un oraș eco-friendly este una dintre principalele sale priorități. Va reuși acest lucru prin regândirea sistemului de colectare selectivă a deșeurilor, prin revigorarea transportului în comun, prin decongestionarea arterelor principale și a celor secundare. Plănuiește construirea unor parcări subterane, care ar permite crearea de piste pentru bicicliști și pietoni. Această operațiune ar permite și crearea unor spații verzi mult mai ample, dar atât de necesare sănătății locuitorilor orașului.

Asigurarea unei calități sporite a apei potabile și extinderea rețelei de apă și canal se numără, de asemenea, printre obiectivele sale pentru Slatina.

„Prin candidatura mea, îmi doresc să aduc Slatina cât mai aproape de nivelul altor orașe pe care le admirăm în timpul vacanțelor. Toate acestea sunt proiecte pe termen mediu și lung, nu promisiuni lipsite de substanță”, spune Alina.