Alianța USR PLUS le mulțumește românilor și face apel către delegați să fie vigilenți în continuare în secțiile de votare

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, alături de liderii naționali și candidații Alianței USR PLUS, le-au mulțumit românilor, duminică seară, după anunțarea primelor rezultate EXIT-POLL, pentru votul lor, dar și membrilor și susținătorilor pentru sprijinul de care au dat dovadă în campanie și au făcut apel către delegații, aflați în secțiile de votare, să continue să fie vigilenți în ceea ce privește numărătoarea voturilor.

„Rezultatele din această seară arată că România începe revoluția bunei guvernări, rezultatele din această seară ne arată că USR PLUS își respectă angajamentul făcut încă din 2016 românilor că vom fi acea a treia forță politică, ce va conta în politica din România și va deveni alternativa la vechile partide politice. Rezultatele de astăzi, din București, confirmă de fapt că în toți acești ani și, în prezent, forța care luptă cu PSD-ismul în România este USR PLUS! Îi felicit pe toți colegii mei, și din USR, și din PLUS pentru rezultatele foarte bune obținute la București!”, a declarat Dan Barna.

„Astăzi nu pot decât să le mulțumesc celor 20.000 de candidați ai USR PLUS care au candidat la primării și consiliile locale peste tot în țară și miilor de delegați din secțiile de votare și să le spun: rămâneți pe baricade până în ultimul moment, voturile încă se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi. Vă rog să fiți foarte atenți pentru că rezultatele se cântăresc până în ultimul moment, dar un lucru e cert: asistăm, pentru Alianța USR PLUS, la un moment istoric, Alianța de astăzi are reprezentanți și la nivel local, în consiliile locale, are primari așa cum avem reprezentanți în Parlamentul României și în Parlamentul European. Începem de astăzi o revoluție a bunei guvernări!”, a declarat Dacian Cioloș.

"Am câștigat Primăria Generală, 3-4 Primării de Sector, majoritatea în consiliile locale, iar începând de mâine ne apucăm de muncă și vom schimba fața Bucureștiului.", a transmis Nicușor Dan. 

„Le mulțumesc tuturor celor care s-au dus la vot astăzi și celor care au fost alături de noi în această campanie dificilă și murdară. Mulțumesc tuturor!”, a subliniat Clotilde Armand.

„Este o victorie care mă onorează, dar este o victorie care nu este a mea, este o victorie a oamenilor care au stat în stradă și care au luptat pentru această victorie. Înțeleg pentru ce am câștigat și nu am câștigat pentru mine, am câștigat pentru toți oamenii care au stat în stradă și mi-au făcut campanie, și pentru toți alegătorii care au avut încredere în mine și în ceea ce am promis în această campanie. Delegaților le spun: stați și apărați fiecare vot, asta este cel mai important. Victoria adevărată este mâine dimineață!”, a declarat Radu Mihaiu.

„Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor din Sectorul 4 care au fost la vot și ne-au acordat încrederea! Vă transmit mulțumiri pentru această încredere, pentru faptul că ne-ați fost alături în toată campania, pentru că ați venit astăzi la vot. Vă asigur că colegii mei care vor fi în Consiliul Local vă vor reprezenta cu cinste și onoare, vom fi cei care nu vom da greș, vom fi foarte atenți la tot ce va face actualul primar, încă se numără voturile și rog colegii mei să fie atenți în noaptea aceasta la procesul de numărare a voturilor”, a declarat Simona Spătaru.

„Vă mulțumim mult, oameni buni, pentru încredere. Mulțumim membrilor noștri, celor care sunt acum în secții delegați, celor care au fost pe stradă, celor care au donat, celor care au spus mai departe că au încredere în noi. Cred că este un început pentru un alt tip de oameni în politică, e un început pentru mulți dintre colegii mei în toată țara! E un început de construcție. De mâine începem să ne organizăm, de mâine vom alcătui echipe, de mâine vom alcătui tot ce e nevoie pentru a construi”, a afirmat Vlad Voiculescu.

„Sunt incredibil de entuziasmată și recunoscătoare pentru votul bucureștenilor din această seară! După patru ani în Consiliul General, îmi dau seama cât de multe lucruri bune am făcut în Consiliu, v-am reprezentat cu foarte multă mândrie și voi ne-ați răsplătit cu votul vostru, ne-ați arătat că vă pasă, vă pasă de munca noastră, că aveți încredere în noi, că știți că vom reuși să reformăm Bucureștiul și România!”, a spus Ana Ciceală.

„Bucureștenii s-au exprimat masiv anti-PSD. Conform EXIT POLL-urilor, PSD ar rămâne cu o singură primărie de sector din șase plus Primăria Generală și acesta este meritul bucureștenilor, al celor care s-au mobilizat la vot și al celor care și-au exprimat opinia! Continuăm numărătoarea voturilor, avem delegați în toate secțiile. Vă garantăm că niciun vot nu va fi furat”, a transmis Claudiu Năsui.

Alte stiri

Senatul aprobă în unanimitate inițiativa USR care deschide copiilor curțile școlilor pentru sport în afara orelor de program
Senatul a adoptat cu unanimitate de voturi inițiativa legislativă a deputaților USR Tudor Pop și ...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă prin care Poliția de Frontieră să poată verifica în timp real cazierul judiciar în ROCRIS
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă prin care ​Poliția de Frontieră Ro...
Vezi mai mult
Senatorul Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru asigurarea accesului la propriul cazier juridic
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care vizează asigurarea accesului ...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru accesul neîngrădit al șoferilor la propriul cazier rutier
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus azi o inițiativă legislativă care să permită accesul poseso...
Vezi mai mult
Senatorul USR Claudiu Mureșan, inițiativă legislativă pentru reducerea birocrației pentru arhivari
Senatorul USR Claudiu Mureșan a depus o inițiativă legislativă care simplifică procedurile de aut...
Vezi mai mult
Facturile la căldură nu trebuie să fie încărcate pe nedrept! Există interes pentru investiții private în căldura din Bucureşti
Parlamentarii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui au organizat o dezbatere la Parlament cu lideri...
Vezi mai mult
Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu critică administrația Boc: Întârzieri, rezilieri de contracte și pierderi de fonduri europene
Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, și Vlad Voiculescu, președintele USR București, au ...
Vezi mai mult
Proiect de lege USR privind transparența utilizării bazelor sportive publice
Deputatul USR Brian Cristian a depus un proiect de modificare a Legii Educației fizice și sportul...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR pentru digitalizarea serviciilor consulare
Parlamentarii USR de Diaspora, senatorul Radu Mihail și deputatul Iulian Lorincz, au depus o iniț...
Vezi mai mult
Coaliția PSD-PNL-UDMR respinge inițiativele USR din domeniul educației pe care, apoi, le copiază în hotărâri de guvern
Coaliția PSD-PNL-UDMR a respins mai multe inițiative legislative depuse de USR și care ar fi cond...
Vezi mai mult
Inițiativă legislativă USR care elimină unele inechități din sistemul de pensii pentru cei care au lucrat în condiții grele de muncă
Mai mulți parlamentari USR au depus o inițiativă legislativă care repară unele inechități între p...
Vezi mai mult