Alianța USR PLUS le mulțumește românilor și face apel către delegați să fie vigilenți în continuare în secțiile de votare

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, alături de liderii naționali și candidații Alianței USR PLUS, le-au mulțumit românilor, duminică seară, după anunțarea primelor rezultate EXIT-POLL, pentru votul lor, dar și membrilor și susținătorilor pentru sprijinul de care au dat dovadă în campanie și au făcut apel către delegații, aflați în secțiile de votare, să continue să fie vigilenți în ceea ce privește numărătoarea voturilor.

„Rezultatele din această seară arată că România începe revoluția bunei guvernări, rezultatele din această seară ne arată că USR PLUS își respectă angajamentul făcut încă din 2016 românilor că vom fi acea a treia forță politică, ce va conta în politica din România și va deveni alternativa la vechile partide politice. Rezultatele de astăzi, din București, confirmă de fapt că în toți acești ani și, în prezent, forța care luptă cu PSD-ismul în România este USR PLUS! Îi felicit pe toți colegii mei, și din USR, și din PLUS pentru rezultatele foarte bune obținute la București!”, a declarat Dan Barna.

„Astăzi nu pot decât să le mulțumesc celor 20.000 de candidați ai USR PLUS care au candidat la primării și consiliile locale peste tot în țară și miilor de delegați din secțiile de votare și să le spun: rămâneți pe baricade până în ultimul moment, voturile încă se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi. Vă rog să fiți foarte atenți pentru că rezultatele se cântăresc până în ultimul moment, dar un lucru e cert: asistăm, pentru Alianța USR PLUS, la un moment istoric, Alianța de astăzi are reprezentanți și la nivel local, în consiliile locale, are primari așa cum avem reprezentanți în Parlamentul României și în Parlamentul European. Începem de astăzi o revoluție a bunei guvernări!”, a declarat Dacian Cioloș.

"Am câștigat Primăria Generală, 3-4 Primării de Sector, majoritatea în consiliile locale, iar începând de mâine ne apucăm de muncă și vom schimba fața Bucureștiului.", a transmis Nicușor Dan. 

„Le mulțumesc tuturor celor care s-au dus la vot astăzi și celor care au fost alături de noi în această campanie dificilă și murdară. Mulțumesc tuturor!”, a subliniat Clotilde Armand.

„Este o victorie care mă onorează, dar este o victorie care nu este a mea, este o victorie a oamenilor care au stat în stradă și care au luptat pentru această victorie. Înțeleg pentru ce am câștigat și nu am câștigat pentru mine, am câștigat pentru toți oamenii care au stat în stradă și mi-au făcut campanie, și pentru toți alegătorii care au avut încredere în mine și în ceea ce am promis în această campanie. Delegaților le spun: stați și apărați fiecare vot, asta este cel mai important. Victoria adevărată este mâine dimineață!”, a declarat Radu Mihaiu.

„Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor din Sectorul 4 care au fost la vot și ne-au acordat încrederea! Vă transmit mulțumiri pentru această încredere, pentru faptul că ne-ați fost alături în toată campania, pentru că ați venit astăzi la vot. Vă asigur că colegii mei care vor fi în Consiliul Local vă vor reprezenta cu cinste și onoare, vom fi cei care nu vom da greș, vom fi foarte atenți la tot ce va face actualul primar, încă se numără voturile și rog colegii mei să fie atenți în noaptea aceasta la procesul de numărare a voturilor”, a declarat Simona Spătaru.

„Vă mulțumim mult, oameni buni, pentru încredere. Mulțumim membrilor noștri, celor care sunt acum în secții delegați, celor care au fost pe stradă, celor care au donat, celor care au spus mai departe că au încredere în noi. Cred că este un început pentru un alt tip de oameni în politică, e un început pentru mulți dintre colegii mei în toată țara! E un început de construcție. De mâine începem să ne organizăm, de mâine vom alcătui echipe, de mâine vom alcătui tot ce e nevoie pentru a construi”, a afirmat Vlad Voiculescu.

„Sunt incredibil de entuziasmată și recunoscătoare pentru votul bucureștenilor din această seară! După patru ani în Consiliul General, îmi dau seama cât de multe lucruri bune am făcut în Consiliu, v-am reprezentat cu foarte multă mândrie și voi ne-ați răsplătit cu votul vostru, ne-ați arătat că vă pasă, vă pasă de munca noastră, că aveți încredere în noi, că știți că vom reuși să reformăm Bucureștiul și România!”, a spus Ana Ciceală.

„Bucureștenii s-au exprimat masiv anti-PSD. Conform EXIT POLL-urilor, PSD ar rămâne cu o singură primărie de sector din șase plus Primăria Generală și acesta este meritul bucureștenilor, al celor care s-au mobilizat la vot și al celor care și-au exprimat opinia! Continuăm numărătoarea voturilor, avem delegați în toate secțiile. Vă garantăm că niciun vot nu va fi furat”, a transmis Claudiu Năsui.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!