alian_a_usr_plus_hu_i_a_lansat_candida_ii_la_prim_rie_i_la_consiliul_local

Alianța USR PLUS Huși a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Corneliu Filip este candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Huși. Candidatura a fost prezentată joi, 6 august, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și Mihai Botez, deputat USR și candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui.

Schimbarea județului Vaslui se va face începând cu schimbarea pe fiecare stradă din fiecare comună sau municipiu. Suntem 100% dedicați să punem județul pe un drum al dezvoltării, un obiectiv pe care îl vom realiza alături de echipa noastră de candidați pentru primăriile și consiliile locale din tot județul.” a declarat Mihai Botez, deputat USR.

Corneliu Filip este născut în Huși, a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne timp de 28 de ani, și are un master cu specializarea “Management Public European”.

Trebuie să abandonăm metodele vechi de administrare. Huși a devenit captiv unor politicieni care nu fac altceva decât să cârpească lucrurile pe ultima sută de metri, înainte de alegeri. Între timp, tinerii pleacă din Huși și aleg să nu se mai întoarcă decât în vizită. Programul echipei USR PLUS pentru Primăria Huși se va axa pe implementarea unei viziuni pe termen lung pentru municipiu, care să dezvolte Hușiul. În același timp, scopul nostru este să practicăm o transparență decizională totală și o comunicare constantă cu cetățeanul.” a declarat Corneliu Filip, candidatul USR PLUS pentru Primăria Huși.

Cheia dezvoltării Hușiului este să ne axăm pe crearea unui mediu prietenos pentru antreprenoriat, să creăm premisele dezvoltării unui mediu de afaceri care să creeze locuri de muncă. României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro în următorul exercițiu financiar european-fonduri nerambursabile și împrumuturi cu dobândă mică. Dacă o mică parte din aceste fonduri vor fi absorbite de administrația locală, aceasta va fi cheia dezvoltării orașului în anii ce vor urma.” a completat Andrei Dan Brînză, candidat pentru Consiliul Local Huși.

Alte stiri

„Aleg Noul București”, evenimentul USR PLUS de încheiere a campaniei electorale

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, alături de candidații Alianței USR P...

Vezi mai mult
BEM dă câștig de cauză USR PLUS: Gabriela Firea și-a făcut publicitate mascată pe banii Primăriei București în plină campanie

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale a Municipiului București (BEM)  Vezi mai mult


Dan Barna și Dacian Cioloș prezintă cele trei angajamente pentru primele 100 de zile de mandat ale aleșilor locali USR PLUS

Copreședinții Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au prezentat, vineri, în cadrul u...

Vezi mai mult
Vicepreședintele USR Cristina Prună, scrisoare către bucureșteni

Înaintea alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, Cristina Prună, vicepreședinte USR și d...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea în cazul Constanda

Alianța USR PLUS București a depus plângere penală împotriva Gabrielei Firea pentru abuz în se...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS și PNL își prezintă candidații la Primăria și Consiliul Județean Galați

Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au susținut, miercuri, la Galați, o confer...

Vezi mai mult
Dacian Cioloș susține Renașterea Constanței

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș s-a aflat marți la Constanța, pentru a-i susține pe cand...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!