Alianța USR PLUS, debut de campanie electorală în București: 27 septembrie este data-cheie pentru a începe să curățăm clasa politică

Alianța USR PLUS București a marcat oficial, duminică, debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. La evenimentul care a avut loc la Universitate au participat președintele USR Dan Barna, copreședinții Alianței pe București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, alături de candidații USR PLUS pentru primăriile de sector și consiliile locale.

„Lansăm astăzi campania USR PLUS pentru București. 27 septembrie este orizontul unei lupte de viziuni pentru ceea ce ar trebui să fie București. Avem pe de o parte viziunea minciunii și a falsului, viziunea oamenilor mascați cu peruci și ochelari, viziunea fabricilor de semnături pe care le-am văzut la PSD, viziunea unor proiecte despre care doar se vorbește, dar pe care nu le vedem niciodată, și viziunea unui proiect pentru București susținut de Nicușor Dan, de USR PLUS și de partenerii de la PNL, viziunea unui București cu adevărat european, a unui București în care cetățenii merită cu adevărat să se simtă mândri de orașul lor, care începe să se dezvolte”, a declarat Dan Barna, președintele USR.

„27 septembrie este despre noi toți. Sunt în joc viețile noastre. Concetățenii noștri care au condus Bucureștiul în ultimii 30 de ani ne lasă pur și simplu să murim din cauza poluării, în clădiri neconsolidate, care stau să cadă pe noi, ne lasă să murim pe drumuri criminale și în spitale mizerabile. Mai nou, de COVID-19. Lucrurile nu vor fi curățate de la o zi la alta, dar avem nevoie de o schimbare radicală, de asta au nevoie toți oamenii decenți plătitori de taxe și impozite”, a declarat Vlad Voiculescu, președintele PLUS București.

„Lansăm cea mai importantă campanie electorală a anului acesta. Cea care va da tonul și pentru următoarele alegeri și pentru următorii patru ani. Am văzut cum reprezentanții vechii clasei politice au început atacuri cât se poate de mârșave la adresa noastră. Lucrurile acestea nu ne descurajează, ba dimpotrivă. Ne arată că suntem o forță pe care ei nu o pot ocoli și atunci trebuie să recurgă la genul acesta de mijloace murdare ca să încerce să ne discrediteze. Nu ar face aceste lucruri dacă le-ar merge și cu noi așa cum le-a mers până acum, cu vechile cârdășii, vechile aranjate. Toate, în detrimentul cetățeanului. Banii pe care îi vehiculează nu sunt banii lor, sunt banii noștri, pe care îi plătim din taxe și impozite în fiecare zi. Dacă vrem să începem procesul de curățire a clasei politice, 27 septembrie este data cheie”, a spus Claudiu Năsui, președintele USR București.

„Anul acesta avem o șansă reală să scăpăm de paraziții din politică. Doar împreună facem schimbarea către o administrație eficientă și care respectă oamenii și banii celor care fac parte din comunitate. La Sectorul 4 avem un primar proaspăt vicepreședinte PSD și care a investit milioane de euro în propria imagine. Nu avem școli noi, creșe, avem cele mai mici burse școlare. Vă propun să investim în educație”, a declarat Simona Spătar, candidata USR PLUS și PNL la primăria Sectorului 4.

„Le e teamă. Din prima zi a campaniei electorale, au început cu minciuni , cu dezinformări, cu filmulețe regizate, cu fake news, cu încălcarea legislației electorale. Ne-am așteptat de la PSD să facă asta, dar acum aceste atacuri au căpătat niște aspecte grotești. Le e teamă și au dreptate. O să le demascăm toate înțelegerile subterane și toate grupurile de interese. Le e teamă că n-o să mai poată scurge banii publici în buzunarele proprii, că o să le demascăm toate afacerile pe care le-au făcut cu bani publici. Au dreptate să se teamă. Pentru că venim. Venim să reconstruim Bucureștiul și încrederea în oameni, în instituții și încrederea în politicieni”, a declarat Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS și PNL la primăria Sectorului 2.

Alianța USR PLUS București îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, alături de Vlad Voiculescu viceprimar, pe Cloltilde Armand pentru Primăria Sectorului 1, Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2, Adrian Moraru pentru Primăria Sectorului 3, Simona Spătaru pentru Primăria Sectorului 4, Cristian Băcanu pentru Primăria Sectorului 5 și Ciprian Ciucu pentru Primăria Sectorului 6.

Pentru Consiliul General și consiliile locale din București, Alianța USR PLUS propune liste proprii de candidați, oameni competenți și integri care au experiență în administrație și au luptat în ultimii ani cu PSD. Lista de candidați la Consiliul General al Alianței USR PLUS este deschisă de Vlad Voiculescu și Ana Ciceală.

Alte stiri

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a depus jurământul

La o lună de la alegerile locale, Radu Mihaiu, primarul Sector...

Vezi mai mult
Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri...

Vezi mai mult
Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru ...

Vezi mai mult
USR PLUS solicită autorităților ieșene să implementeze măsuri eficiente împotriva infecțiilor cu noul coronavirus

De săptămâni bune, municipiul și județul Iași se situează în top 3 regiuni cu cel ma...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!