Adrian Wiener este candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Arad

Adrian Wiener, senator USR și medic de profesie, este candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Arad. După declanșarea pandemiei, Adrian Wiener a acceptat preluarea conducerii spitalului care tratează pacienți infectați cu COVID-19 din Grădiște.

„Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Municipiului Arad. Este o responsabilitate uriașă, pentru că propunem arădenilor un proiect ambițios: schimbarea fundamentală a felului în care este administrat orașul. Aradul se află în feudalismul târziu al unei administrații care l-a amanetat intereselor unei oligarhii. Aradul se dezagregă din punct de vedere social. Prioritățile administrației sunt decuplate de interesul public. Încrederea cetățeanului în exercițiul funcției publice este foarte redus. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. Facem Aradul Bine. Stradă cu stradă, școală cu școală, spital cu spital”, transmite senatorul USR Adrian Wiener, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Arad.

Decizia a fost luată în urmă cu câteva zile de către conducerile USR și PLUS Arad, după ce Sergiu Cosmin Vlad, candidatul anunțat anterior de Alianță, a decis să se retragă în favoarea lui Adrian Wiener. 

„În vremuri de război, trebuie să te conducă generalii, în vremuri de pandemie trebuie să te conducă medicii. Acesta este motivul pentru care, în urma unei discuții foarte serioase în cadrul organizației noastre, am hotărât că cea mai bună soluție pentru Arad este să avem un primar medic, un om care a luptat cu virusul și știe ce trebuie făcut pentru a reduce riscurile. Fapt pentru care Sergiu Cosmin Vlad a decis să-i predea ștafeta de candidat din partea Alianței USR PLUS la Primăria Arad lui Adrian Wiener și ne bucurăm că este hotărât să-și asume această candidatură”, spune europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș, președinte USR Arad.

Alianța USR PLUS Arad are convingerea că Adrian Wiener își va folosi experiența parlamentară și cea managerială pentru a implementa cu succes proiectele alianței pentru arădeni.

„Suntem în impas la Arad. Orașul nostru care poartă marca oamenilor de succes în afaceri, a pierdut extrem de mult capital uman calificat și profesionist. Aradul are nevoie de dezvoltarea sectorului serviciilor de înaltă specializare care să-i confere stabilitate economică și competitivitate. Pentru ca oamenii de succes să fie interesați să investească în Arad trebuie să ofere o administrație performantă care să le fie partener de încredere. Administrația condusă de Adrian Wiener va fi piatra de temelie pentru reconstrucția Aradului. Adrian Wiener este garanția noastră pentru o administrație eficientă și prietenoasă cu actualii și viitorii cetățeni ai Aradului”, conchide Octavian Iercan, președinte PLUS Arad. 

 

Alte stiri

Alianța USRPLUS Buzău și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu deschide lista la Camera Deputaților

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile pa...

Vezi mai mult
Dan Barna și Claudiu Mureșan deschid listele de candidați USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne și au fost votați de membri ai ambelor pa...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în ...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS se pregătesc să atragă fonduri europene

Primarii USR PLUS aleși la alegerile locale din 27 septembrie ...

Vezi mai mult
USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral al secției 43 lista candida...

Vezi mai mult
Alianța USR PLUS dă startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianța USR PLUS a dat startul, luni, 5 octombrie, campaniei de strângere de semnături pentru ...

Vezi mai mult
USR PLUS solicită autorităților ieșene să implementeze măsuri eficiente împotriva infecțiilor cu noul coronavirus

De săptămâni bune, municipiul și județul Iași se situează în top 3 regiuni cu cel ma...

Vezi mai mult
Primarii USR PLUS își prezintă prioritățile pentru următorii patru ani

Primarii proaspăt aleși ai Alianței USR PLUS, Dominic Fritz (Timișoara), Allen Coliban (Brașov...

Vezi mai mult
USR PLUS: Revoluția bunei guvernări începe cu aceste alegeri

Liderii USR PLUS Dan Barna, Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui, alături de câștig...

Vezi mai mult

Susține-ne

Mulțumim pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!