Adrian Wiener

Pentru Primăria Arad

Adrian Wiener candidează pentru Primăria Municipiului Arad. În prezent este senator USR, iar înainte de a-și primi mandatul în 2016, a profesat ca medic în Arad, având specializarea Medicină Internă.

 De-a lungul carierei sale, Adrian a ocupat funcții administrative și manageriale în cadrul Spitalului Județean Arad, unul dintre cele mai mari spitale din țară, îndeplinind, pe rând, funcția de Director Medical (2011-2015), Purtător de Cuvânt și Manager General (2015-2016). 

Din martie 2020, de când a început pandemia de coronavirus în țara noastră, Adrian a preluat conducerea spitalului care tratează pacienți infectați cu COVID-19 Grădiște din Arad.

 Acum, Adrian este hotărât să ofere, alături de echipa sa, și un proiect de modernizare a administrației Aradului. Alte priorități, îndreptate către nevoile cetățeanului, competență și onestitate. Adrian nu vrea doar să înlocuiască niște oameni cu alții în administrația Aradului, ci să schimbe felul în care e administrat. Proiecte concrete pentru binele orașului. 

Adrian spune că singura sa datorie este una morală față de semenii săi, ca ființă umană și membru al comunității în care s-a născut, a crescut și s-a format – Aradul. Nu poartă povara intereselor economice de grup. Singura sa loialitate este față de principiile pentru care a intrat în politică: transparență decizională, respect față de banul public, oprirea clientelismului politic, reforma instituțională. Singurul său obiectiv: Aradul.

Urmărește-l pe Adrian pe Facebook: https://www.facebook.com/Adrian.Wiener.USR/