3 motive să votezi Alianța 2020 USR PLUS

 1. Suntem singurii din politica noastră care ne-am bătut cu PSD în ultimii doi ani.

  Am fost în stradă la OUG13, am fost în stradă pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale în urma intervenției jandarmilor.

  Am făcut grevă în Parlament ca să blocăm maltratarea legilor Justiției. Am contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului.

  Am strâns un milion de semnături pentru Fără Penali și peste 100.000 pentru Oameni Noi în politică.

 2. N-am fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 ani.

  Suntem oameni noi în politică și am intrat în politică tocmai pentru că vreme de 30 de ani politicienii nu au fost în stare să facă nimic - nu avem nici măcar o singură autostradă care să lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou. În schimb au eliberat înainte de termen 14.000 de infractori, printre care violatori și tâlhari periculoși.

  Iar acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțină vreme în administrație au fost ca o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie.

 3. Știm foarte clar ce vrem să facem pentru România în Parlamentul European.

  Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru România în Europa. Vrem să recâștigăm încrederea în viitorul României ca parte a Uniunii Europene, dezvoltare economică prin absorbția de fonduri europene și creșterea calității vieții prin asigurarea unor standarde europene în sănătate, educație și servicii sociale.

Rămâi la curent

România are nevoie de oameni ca tine.

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp. Haide să ținem aproape!